A biztositas eleg sokmindentol fugg:
- biztosito
- bonus / malus kategoria
- eletkor
- lakcim
- dijfizetes modja / gyakorisaga
- meg meg ami nem jutott eszembe...
legegyszerubb, ha pl. a www.netrisk.hu -n kitoltod az adataiddal, es kikalkulalja, hogy melyik biztositonal mennyi lenne a biztositasod.
Nekem pl a Posta Biztositonal 17500Ft/ev (~4400/negyedev) B2
Neked milyen sportkipufogo van rajta? Te raktad rá vagy már így veted? Én is majd szeretnék valamilyet de nem tudom hogy 250-hez gyártanak -e vagy esetleg másmilyet is lehetne rátenni?
Szerintem gyárilag is eléggé sportos az egész moci előre lejt én pl mindig előrecsúszok a tankig aztán kapom a tökösöket de attól még imádom, legjobb 400as
az tény,és kormánytelód van?csak mert azthallottam,zxr nagyonhajlamos a szitálásra,ha ennyire levan tolva az eleje.
én is most csinálom az enyém harcrakész állapotra
nekem van egy elado "93-as ZXR-400-am, joval a piaci ar alatt, megtalalod az Apro hirdetesek kozott.
Ha ebben a tipusban gondolkodsz, erdemes megnezned, 1993-ota 2 tulajdonosa volt...
Szia.
Jó választás a zxr. Tanuló motornak tökéletes. Én nem rég vettem egy 250 eset, mert a jogsi se tul rég lett meg és elötte nem igen motoroztam azért vettem csak 250 eset de a nem tul sok különbség van a kettö között, csak lóeröben.
arra szeretnék választ kapni tölletek h mi a véleményetek a zxr400-asról és 250-esről mert a közel jövöben ilyen mocit szeretnék venni fölleg 400 asat vagy estleg valaki nem-e tud eladot és ha igen mennyiért.Válaszotokat elöre is köszi
Hello.
Nem tudja valaki milyen sport kipufogót lenne érdemes rátenni egy zxr250-es re?
Én leo vince-re gondoltam csak nem tudom hogy gyártanak-e hozzá vagy ezt hol lehetne megnézni?
Várrom a tippeket. Esetleg akinek van valamilyen sportkipufoja rajta az leírhatná hogy hol vette, mennyiért.
Nem tudom,h ez konkrétan svájci-e ilyenről még nem hallottam,csak olyanról,h német piacra lefojtva vagy osztrák biztosítás miatt 500-asok(FZR,ZZR). De a kockalámpásból is 2 van: külön 1 kocka meg búra alatt kocka. Na mind1 én nem vágom,csak segítségképp tettem be.
Jaja szét van szedve,de garázsban áll Sztem a fehér kerekűt láthattad,bár van itt tb-n 4 Mito.
Erejéről még nem tudok semmit,mert bejáratós,de meglepően izmos alul.
Randy a mitodon most vannak idomok?Mert sokszor szokitam járni tbányára tegnap is voltam és a meki előtt láttam egy mitot csak azon nem volt oldal- meg fejidom.egyszer még mikor tzr-em volt mentem is egy sráccal mitoval volt 2 személlyel tbányán, hát rendesen oda kellett csapnom a gázt hogy tartsam az iramot csodálkoztam is merthogy ő 2 személlyel volt.
a kockalámpás zxr az svájci? nem is tudtam egyszer láttam egyet kunmadarason de azt hittem a srác biztos magának csinálta meg ilyenre.na tök jo mostmár ezt is tudom :)
Amennyiben tudtok eladó ZXR 400 RR-t kérem jelezzétek,pályázni kellene,ha kűlföldön tudtok jó állapotút akkor az is érdekerlne!