Igen az idomod kellett volna neki, de valami olyasmit is gagyarászott, hogy nézegetted a motorját, vagy sokat kávéztunk és rosszul emlékszem.
A mostani szarrá törős sztorija az volt, hogy az előző balesetnél elrepedt a hátsó kerék, és most egy keréken 150-nél széttört
Szóval a 2 módszer közül szerinted melyiket. Az alsó villahídból harapjak ki egy kicsit, vagy a teleszkópot sutuljam meg?
én határozottan polgári csákóra emléxem aki összetört tizeséhez keresett nálam idomot, itt debrecenben. de nem teccett neki és fightert épített a tizesből amit később nullázott. és eddig kint dolgozott!
én az alsó-felső villahidat cserélem, egy kormány csövet kellett gyártatni és az ütközőket feltölteni hogy a kormány ne üssön a tankba. nekem eccerűbb!
ez előtt nemrég próbáltál a vfr-el cikizni hogy nehéz lesz eladni és a te 10-ed hamarabb megveszik. ez egyértelmű hogy egy újabb sport motort hamarabb megvesznek! de ha az én vfr-em nem kel el akkor sem ugrom kútba, azért vettem azt a lomot hogy ha nekitámasztom a falnak akkor is minimális összeg van benne, és ha csak motorozni akarok akkó elviszi a seggem bárhová. próbáld ki kis csillag, támaszd a falnak a tizest!
akkora élményt nem nyújt mint a tizedes, de a semminél sokkal-sokkal több!
Akkor valamit félre értettem, de határozottan fehér-Opeles csávóról beszélt debrecenből.
Miért nem próbáltad ki a tízest?
Én tegnap a hidegben is élveztem a motorozást, főleg, amikor a lámpánál az autók bepróbálkoztak
Igazából annyi volt a különbség, hogy a hídon nem 180-nal borítottam, csak 120-szal
Elhatároztam idén nyáron nem számolom a pénzt benzinre, sokat fogok motorozni. Már készül is a tengely a Z-be. Szerinted az alsó villahídból szedjek le 1mm-t vagy a teleszkóp külsejét gyaluljam le?
ilyet honnan vesz ez a pali! , ha esetleg a polgári 10-re gondolsz meg sem fordulna a fejemben..... elég roncsot láttam már,és már 500e ft-tól találsz kis sérüléssel 98-tól 9-et ami jó. ha a suskát összeraktam volna már egybe vettem volna motort és nem kellene a motorszerelés bugyraiba belecsöppenni ,csak ki látta hogy a tél végére még olcsóbbak a motorok. de a múlt napokban egy fekete tizedesre feltehettem a seggem, és még azt is felajánlották hogy kipróbálhatom, nemet mondtam rá! sokan nem bírják ki és mennek motorozni, én majd akkó ha lehet élvezni is, és majd nyáron 35 fokban nem ám itt delelni mert nincs suska bengára.
na én nem fogom kihagyni a próbát csak érjek haza
képen láttam biztos élőben is szééééép!