Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jó lenne... én emeletesben lakom és csak a munkahelyen van műhely...de azt bármikor használhatom... viszont az az "álmom".... műhely tv-vel, ággyal, asztallal, szekrényekkel, konyhával..... tudjátok, mint a Taxi-ban.....
Motul 5100 10W40 az olajshop-on 9000/ 4 liter
Alkalmanként 200 métert addigra kiértek a rendőrök, és egy hét szünet.
Csövi én is olajcsere előtt állok.Most castrol van benne,de nekem nem jött be.Ajánlottak silkoline félszintetikus olajat jó áron Az elég jó bele?
Kell egy TV a műhelybe.
na most TV-zünk,vagy szerelünk?
mennyit mentél egy garnitúrával?...
gyertyát én mindig az NGK cr9ek-t vettem árban is és haszálatban is tökéletes
jó a bukó-ja
ott szaladt... láttad, én láttam...
itt is az megy...
Figyelem! Minden egység! fekete motoros rendszám nélkül! -Na erre kaptam most fel a fejem! RTLKlub!
uuuuuuuuu apám nemtalálták meg,pedig lö ugrott a hidru a vizenyőőőbE!tuti felfog még tünni ni
ja-ja... értem.....
mármint jó ár a 10e, vagy nálad van ettöl is jobb áron?
jimy L írta! 10000/ 4 Litre! Az olaj is jó és az ár is érte!
Na ja! Suzuki! kávédaráló! Biztos a zaccctól köpi be!
Fuchs az jó áron van! !
Kösz Bogyesz hálával tartozom Azt mondjam, hogy láthatjuk még Ibolykát, vagy ezt csak te barkóbáztad ki, Az asszony nagyon útálja
Bammeg, TV sorozatos topikot! De azonnal!
Nekem hidegen(motor) rendszeressen köpögeti hidegben, semmi baja a gyertyának, köszöni szépen jól van egy kövér gáz után...
Ha minden beköpés után gyertyát kellett volna cserélnem, azóta már a tankot megcsináltam volna patentosra, és a hengerfejbe menet helyett bajonetzárat tettem volna, nem beszélve arról a koldusbotról, amire jutottam volna a gyertyavásárlástól...
Nekem csak jó tapasztalatom van a CR9EK-val. Sosem 3 hengerezett meg ilyesmi. Illetve de...mikor át kellet csavarni tarcsira Mondjuk télen nem is baszogatom feleslegesen a moccot, csak akkor van beindítva, ha megyek is vele. Motorfüggő erőssen a dolog (Suzuki, Yamaha hagyjuk mán... )Az meg asszem jó 3 hónapja volt Összevissza lágyultak a szelep meg sztenderrugók
De azért bevállalnék az iridiumcsodából jóárusítva