de jó lenne... én emeletesben lakom és csak a munkahelyen van műhely...de azt bármikor használhatom... viszont az az "álmom".... műhely tv-vel, ággyal, asztallal, szekrényekkel, konyhával..... tudjátok, mint a Taxi-ban.....
Nekem hidegen(motor) rendszeressen köpögeti hidegben, semmi baja a gyertyának, köszöni szépen jól van egy kövér gáz után...
Ha minden beköpés után gyertyát kellett volna cserélnem, azóta már a tankot megcsináltam volna patentosra, és a hengerfejbe menet helyett bajonetzárat tettem volna, nem beszélve arról a koldusbotról, amire jutottam volna a gyertyavásárlástól...
Nekem csak jó tapasztalatom van a CR9EK-val. Sosem 3 hengerezett meg ilyesmi. Illetve de...mikor át kellet csavarni tarcsira Mondjuk télen nem is baszogatom feleslegesen a moccot, csak akkor van beindítva, ha megyek is vele. Motorfüggő erőssen a dolog (Suzuki, Yamaha hagyjuk mán... )Az meg asszem jó 3 hónapja volt Összevissza lágyultak a szelep meg sztenderrugók
De azért bevállalnék az iridiumcsodából jóárusítva
Ha minden beköpés után gyertyát kellett volna cserélnem, azóta már a tankot megcsináltam volna patentosra, és a hengerfejbe menet helyett bajonetzárat tettem volna, nem beszélve arról a koldusbotról, amire jutottam volna a gyertyavásárlástól...
De azért bevállalnék az iridiumcsodából jóárusítva