Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos meg lehet oldani de nem egyszerű. .nekem elegem lett az egészből,és hirtelen felindulásból vettem egy 12est ,jó döntés volt .
Üdv:Uraim, márciusba megyek Münchenbe scooter koncertre, természetesen motorral, valaki innen nem jön?
Kap6tsz hozzá papírt, sensitívet, gurigába, kamilla illattal
Papirral erdekelne es ocsooert!
Elolehet keriteni a forgalmilyat?
Nagyon elvettek?
na akkor erre majd visszatérünk .megvan a gép 4éve de képen nincs róla ,és a motor tőlem 320km-re van .
a lényeg:86os tökéletes a blokkja,K4es gsxr farokidom,29es alukormány. Streetfighternek épült,az is lett .de a forgalmiját bevonták ,elvették. rendszáma van,más nincs .
ha érdekel szólj,megoldjuk okosba .
Oke
Kuldheted!
rendben az akciós kihagyhatatlan ár: 1 milla,és ezért lehet,h 3at kapsz. .+postaköltség. .
Na akkor engem érdekelne ez a visszautasíthatatlan ajánlat,megveszem a 2 GPZ-t 1 áráért!

(Na most honnan szedsz gyorsan még egyet?)
pontosan ,és csak ma féláron megkaphatják,de várjanak...most szóltak,h a mai napon csak ÖNÖKNEK egyet fizet kettőt kap akció van. .
Kepet rola!
+infokat!
Jol van ,mar megilyedtem
Csak most,csak önnek,csak ennyiért!
vagyok tesó , és igen van számodra egy kihagyhatatlan ajnlatom amennyiben szeretnél egy kiváló Kawasaki Gpz1000rx tipusu különleges motorkerékpárt magadnak ,
nincs
Van itt valaki?
Jó reggelt!
Ma is mesz elbaszni valamit a melohelyeden?
Kettonk kozul te lax messze!
Fazikám szerényebben egy kicsit jó
Amenyi tudatod van neked attól nem lesz tudathasadása egy hangyának sem. Ha olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy soha nem érnél haza...
Na nem érek rá tovább iskolázni téged sajna mennem kell dógozni... Sött a f.szom már rég el kellett volna indulnom...
Az nem motorbalasetbol szarmazik!
Tudathasadasom volt!
Erre raereztel!
Epp a heten alltam neki gimnasztikazni
Az volt.
Ugrattam vagy 3 meter ,leerttem es indult a lambada
Nem rajtam mulott...
Súlyzózni van fekvenyomópad ocsóbbé is...