Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelettel koszi az infot!
Ez a multkori nagy havazasnal tortenet
merevebb, jobb úttartást biztosít. a pályázok állítják hogy a B futómű megelőzte a korát, a motorblokk meg a saját árnyékát.98-tól vissza nyalt a fagyi, a blokkból kimaradt pár kiló felesleges szinesfém, a vázból és a h.villából sok kiló, de a futómű olcsó lett hogy tartani tudják az árversenyt az eladásokban. így jött össze hogy a régi a súlya miatt az újabb a futóműve miatt nem versenyképes. de így lett sikeres utcai mindenes, és ezért eszik meg a 05-töl fölfelé a hatosok!
quad nem az enyem de hozzak vagy huzom az audival ha nemtud bejonni a nagy ho miatt
Siman huzok kifele 2-kor van tali
addig melegitek
ha van quad-od akkor ne ülj a gép előtt .menjéé kifelé,ez már nem panel .
Latom te is ertesz a technikahoz
ha csak távlati akkor előbb motorcserét javallok 400-900-ra, ha ez nem kivitelezhető akkor jöhet az átalakítás. komplett eleje csere, úgy mindenestől fék,felni,tárcsa,sárvédő,teló,villahíd.+ a kormánycsőcsere és alu hegesztés az ütközőnek,príma téli garázs meló.
32 evig panelpatkany voltam es nem is banom.
Ilyenkor viszont jo parasztnak lenni
a 95ös robogómban is forditott teló van , .
Qwatro van , szanko vany ,qwad van ,sor van.
Mi kell meg?
Jaa palesz!
Asszem kinezek a cross palyara.
Mar ha eljutok odaig
Adunk az agynak (helyenek)
Akkor jol ra ereztem ,hogy 96-ost kell vennem
evekkel megelozte a technikat
Mindenki tomi a majmot?
akkor te test nélküli pilóta vagy . .jobb és kész ,ez a divat ,a modernizáció jele,meg már mindenbe ezt raknak újonnan .
Erre mar rajottem ,elorebb is van a sulypont ,igaz par centivel.
Mar tudom hoyg lehet konnyen kikapni kerekre!
Hatra 1 lada sor!
Az enyemben az van ,test pilota meg nem vagyok ,azert erdekelne!
szeki mester?
kisebb a rugózatlan tömeg ,ami azt jelent,h több sört vihetsz magaddal .
Miert jobb a forditott?
Mar ha jobb.
Én lennék szerintem, aki ilyen hülyeségen gondolkozik
ZZR400-ba a sima teló helyére a fordítottat, és hátha jó bele a kilencesé.
Persze ez csak távlati terv, Tátra túrán az éjszaka leple alatt akarom Himizoli motorjának elejét átrakni az enyémbe
. .
a jobbos a földi kormány, a balos a magassági, azt akkor használom ha a KÉK NINJA átrepüli a pipi bordó ninjáját ,mer ugye az ciki lenne ha azt mondanám hogy kikerültem mint a pocsolyát..........
és kapsz még két ülészár csavart is mert az a két kozmás hatlapfejű az NEM ODA VALÓ!
kapucnyinak! rács az idomba-gyári-, ülés rögzítő+csavarok-gyári-,segédváz rögzítő csavar-gyári-. valamit kihagytam szólj. hetfün megy zőőőőőd postakocsival.
Itten meg ebéd van