ha jól emlékszem nem kérdeztek ilyet most, de már voltak hasonló próbálkozások régebben, kerestek meg merész ötletekkel, zx7-be 9 blokk, B-s re ráfaragni a C karbit kettészedve meg ilyesmi. ja és dzsííííí!
üdv robesz! félre ne értsd, nem kritizálom azt hogy milyen motort vettél csak többször bebizonyosodott már hogy az árlista legalján lévő motorok nem a legjobb vételek, azt nem mondtam hogy a tied rossz. grat a géphez és sok balesetmentest hozzá. és legalább megnyugodhatsz hogy jó kezekből vetted meg.
500-ra leengedte magátol a srác, de nekem az nem tetszett... tele volt szerelgetés nyomaival, meg mint mondtam, világított az olajlámpája, így akárhogy nézett volna ki, nem veszem meg... Amit vettem, ezen látszik, hogy vigyáztak rá... Motorozgattunk vele már kicsit... Nem tőled kérdezte Pisti, hogy nem tudsz e Kawa karbit tenni a yamahájára? Vajon miért?
egyébként pedig egyáltalán nem ért a motorkhoz, a sajátját is szerelőhöz hordja... amugy meglep, hogy ennyire informált vagy a motorvásárlásommal kapcsolatban... Azt nem olvastad, hogy késöbb kiderült, hogy itt a forumon is van aki ismeri az elözö tulajt és a motort is... nem hallottam róla rosszakat... Majd lesz valami... Ha elromlik, megjavítom...ha nem, akkor szerencsém van...
aki azt mondta, hogy ezt ne vegyem meg, az azt is mondta, hogy azt vegyem meg, amelyiknek világított alapjáraton az olajlámpája... egyébként azért mondta, mert alapjáraton zajos a blokkja, nem olyan, mint a hondáé... de ezek ilyenek és nem azért vettem, hogy alapjáraton hallgassam, hogy zajos e...
amit megnéztél tatabányán 550e-ért, azt 520-ért vették és kemény két napot motoroztak vele,és leesett a szelep. aztán költöttek,szereltek,költöttek,szereltek, és nem motoroztak . kérdezd canáryt, másodjára már csak beöltözött de nem ment sehova, most porsche cayent aláz. különbség! én most vertem 25e a hengerfejre hogy százas legyen.
nekem nyolc,de állítólag mikor megnézted a haverok félrehívtak és azt mondták hogy EZT NE VEDD MEG. a 600E-ben hibátlan a karburátor,hengerfej, ja és a sport vezérműtengelyek, ha esetleg majdan csapatod és az a motor otthagy akkor majd érzed a különbséget, otthagy valahogy így DZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ..
Remélem, nem lesz belőle 800e Ft... egyelőre nem bántam meg, hogy megvettem... sőőőőtt...:-)) Nincs semmi baja, nem kell rá költeni semmit.. remélem, minál tovább így is marad... Ha 450-ért is tudtam jót venni, akkor miért adjak érte 600-at... Nem lopom én a pénzt..
még marad pár apróság de az már majd meg lessz