Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sedu a piktor nála érdeklődj.
Az enyémet itt pesten fújta egy autófényező. Vázat, villát komplett.
Kösz sokat segitetél a klubból foglalkozik fényezéssel persze jó pénzért.
Fényezőhöz!
Jó napot. Ístenek Fényezés ügyben kihezforduljak
tegnap tarjánnál úgy jöttünk mintha boboztunk volna
Okey!Megdumáltuk!Én meg akkor a barnakólát állom.
Mikó lesz má jó idő?
azt írja, hogy "Swiss model"... az mit jelenthet?
úgy néz ki, megtalálok mindent.. a vezérmű tengely is teljesen más, máskor nyit és máskor is zár, kevesebbet is van nyitva... tök más...
előgyújtása is más volt.. 10 fok 1100-as fordulaton, majd 45 5800-nál, míg az ST 5 fok 1300-nál és 40 5800-nál..
annyit már találtam, hogy a kompresszió viszony 11.5, míg az ST-nem 10.1
igen, azt hiszem svájcból jött...
örülj neki kevesebb a súlyadó
van oka aki jobban érti majd elmondja de úgy tudom németben volt lekorlátozva és úgy hozták be.
JA!pipire éc jimyre ne halgas
az olajcserét úgy kezdik hogy leveszik a tankot mert útban van
Nem azt mondom, hogy nem ügyes gyerek ez a madár. Csak neked is biztos sz.rul esne, ha nyári melegben mennél motorozni, a garázsban a 9 helyet meg egy nyergest találná, azt mehetné dógozni...

Na lépnem kell császtok...
ez jó... akkor az enyém is megbütykölhetné.... a scania árából kitelne egy-két zx..
az lett... olyat kötöttem.... a forgalmiban 45 KW van, nézegettem egy-két leírást és ST jelöléssel talán jött ki ilyen... Azt nem tudod, hogy hol lehetett ebben a folytás? Már biztosan nincs benne, de azért érdekelne, hogy hogyan csináltak belöle olyan keveset..
oks... köszi... ha bármi baja lesz, úgy is írok, mert meg kell javítanom és nem jön majd rosszul, hogy valaki ért hozzá....
ha átiratod k&h biztositást kösd meg rá.az a legocsobb
de csak fel húztam 420lóerőre
Azé Robesz vigyázz ezzel a Kanári gyerekkel, a múltkor is addig bütykölte a bordó kawasakiját amíg egy citromsárga 420-as scannia nem lett belőlle...
a csutkád meg nálam,miért jobb ez?azt látom hogy jobban néz ki vagy nincs azért vetted?
nyugi robi ha gázvan itt már elég sok ember ért hozzá,segitünk
én már ismerem minden porcikáját(kénytelen voltam megismerni )
Ok! állitolag tavasszal csinálják az utat a pályátlol egész tiszadorogmáig. ha keszire megyünk a pizzát állom!
Ez az,amit Sedutól vettél?