Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez meg mi?!
Malacot vágtatok?
No előkerűtéééé má aszthittem hurka töltelék lettél..
Szeva Bogyesz még egyszer részvétem, át kell essél ezen a mélyponton, azzal eggyütt ami még előtett áll... Most minden nehéz körülötted, de idővel minden kiszépűl, nagyon sok erőt kívánok haver... Tartsál ki, és most mutasd meg milyen erős vagy, mert ide kell az erő, (nem a gumifüsöléshez) és gondolok a következő keddre is,(szorítok) szerdán hívlak...
Á, a fagytól kemény......
uhhhh,,,,,
Azt a keménytökű istenit
Há mondom én, hogy zörög.....
Itt -13 volt úgy hogy zoknit húztam a szandálomhoz. Ha továbbra is ilyen hideg lesz vennem kell hosszú nadrágot, és pólót, mert a trikó szeles már ilyenkor.

Én zörgésről beszéttem
Ha csörög akkor ottan má nagyobb bajok vannak
Csak igyá nyugodtan,,,,,,iszik+vezet

Ja,vége a sötét műszaknak ,,,,Reggel -16 volt
Jó estét!
Mizu himbilimbi előkerűté, vagy bizonyíték hiányában kiengedtek?
Engem 5 feles után már nemzavar, ha csörög...........
mindegyik kawa zörgős motor a többihez képest.
A honda meg villanymotor nem?
Mi a baj a kék gépekkel?:)
A zörgéssel ne foglalkozz...
az enyém is csendesebb mint a többi kawa zx9, de mégis "zörgős" a többi motorhoz képest...szóval ez relatív..hűű de okos vagyok
ez a relativitási elméletem.... nobel díj
én meg pont ződet szerettem volna, azt kék lett, demostmár örülök hogy kék...
Meg 1x reszvetem bogyesz!
oke

Tud valamit a csávó
Fazi: El kell jönni kartonozni, és akkor látod, hogy nem 2 perc megcsinálni. Holnap a fekete festésről is küldök képet, csak vennem kell víz bázisú festéket, hogy le tudjam mosni.

Ma temetésen voltam.
hali skacok!nem akarom megint lehangolni a fórümot,csak szeretném megköszönni a részvét nyilvánitásokat,sms-eket,hivásokat és azoknak akik személyesen eljöttek,sedunak is,továbbá virágokat koszorukat,stb!Bartha Ferenc,ma végsö nyughelyére került,élt 50-évet,nyugodjon békében!
Pipi valószínűleg úgy bepiált a desznyók legyilkolása közben,hogy még mindig "éber kómában" szenved!
Ezeket a pipi simán lealázza. (egy helyben állással)
Zöld,fehér,kék volt az enyém is,de egy csúszás után átfestettem kékre az egészet.Így lett belőle kékvillám.
Én is imádom az enyimet!
Egy egyszerű festéssel megoldható!
Semmi! A hűtő lyukadt ki egyszer,azt beragasztottuk,más semmi!
Szerettem azt a gépet.
De nem volt vele gondd?
Megvenném a kabátodat, ha zűd nem lenne benne, hanem kék vóna