Szeva Bogyesz még egyszer részvétem, át kell essél ezen a mélyponton, azzal eggyütt ami még előtett áll... Most minden nehéz körülötted, de idővel minden kiszépűl, nagyon sok erőt kívánok haver... Tartsál ki, és most mutasd meg milyen erős vagy, mert ide kell az erő, (nem a gumifüsöléshez) és gondolok a következő keddre is,(szorítok) szerdán hívlak...
Há mondom én, hogy zörög.....
Itt -13 volt úgy hogy zoknit húztam a szandálomhoz. Ha továbbra is ilyen hideg lesz vennem kell hosszú nadrágot, és pólót, mert a trikó szeles már ilyenkor.
Mi a baj a kék gépekkel?:)
A zörgéssel ne foglalkozz...
az enyém is csendesebb mint a többi kawa zx9, de mégis "zörgős" a többi motorhoz képest...szóval ez relatív..hűű de okos vagyok
ez a relativitási elméletem.... nobel díj
én meg pont ződet szerettem volna, azt kék lett, demostmár örülök hogy kék...
Fazi: El kell jönni kartonozni, és akkor látod, hogy nem 2 perc megcsinálni. Holnap a fekete festésről is küldök képet, csak vennem kell víz bázisú festéket, hogy le tudjam mosni.
hali skacok!nem akarom megint lehangolni a fórümot,csak szeretném megköszönni a részvét nyilvánitásokat,sms-eket,hivásokat és azoknak akik személyesen eljöttek,sedunak is,továbbá virágokat koszorukat,stb!Bartha Ferenc,ma végsö nyughelyére került,élt 50-évet,nyugodjon békében!
Malacot vágtatok?