Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Írtam priv. üzenetet.
hagyjuk fater
Szeki végül is ez milyen doktor? Ezt sose tudtam. Körzeti orvos? Állat orvos?
Mindenestre ha csak úgy kezel ahogy motorozik akkor nem lennék a betege
Kedves dormi7,
Szeretnék vásárolni egy M/L méretű Rea-s pólót csomag automatás átvétellel ha megoldható.
Üdv:Máté
Hello, Kawasaki eredeti pólók, új, bontatlan csomagolásban, bolti ár feléért eladók. Több darab is van 1-1 méretből. Méretek:
Rea 65- ös rajtszám M/L; L/XL
Sykes 66- os rajtszám M/L; L/XL
Ár: 4500ft
Utolsó képen mérettáblázat.
Debrecen- Nyíregyháza útvonalon személyes átvétel megoldható, máshova posta ok. Csomagautomatába 450ft, utánvétes esetben 740ft. Tel.: 30/9068005
Én se írtam sokáig ide, de hiányzott a hülyeséged!
Most mi a faszt sértődsz meg mint egy óvodás?
Neked van valamiről véleményed, nekem is van ezek nem egyeznek aszt annyi Úgy is mindenki a saját igazát állítja Nem kell itt feltétlen a másikat tudni meggyőzni Én nem tudtalak téged, te nem tudtál engem egyezzünk ki döntetlenben
Nem kell itt mindjárt az ajtót becsapni Nem bánt itt senki
http://youtu.be/Mi_4BnPyn_g;feature=youtu.be
fölös leges egymást itt hergelni. mindenkinek van életképe a kialakult helyzetről. csak egységebe nem tudunk tömörödni, addig vesztett ügyet kergetünk.
Sziasztok. Azt hiszem eljött az idő. A csatolt képen bejelölt Úrral nem ajánlott üzletelni. Júliusban kezdődött és a mai napig nem egyenlítette ki tartozását! Vett tőlem dyno kittet, k&n szűrőt. A szűrő nem lett jó neki, annak ellenére hogy nem vagyok kereskedő, úgy éreztem mivel fórumos, kawasakis visszeveszem tőle. Csak, hogy mivel egyben vette a kettőt ezért olcsóbbam adtam neki, csereben ígért 4 db indexet. Aztán kiderúlt nincs index. Mondtam semmi gond. Utajon vissza 4000 ftot és rendben vagyunk. Még szeptemberben - boven idot hagyva- emlékeztettem. Azt mondja nincs ideje utalni, de küldi. Aztán szóltam oktoberben is. Arra már nem reagált.
Hát ennyi :))
Nincs értelme ennek a szájkaraténak. Én alá tudom támasztani az állításaimat, te pedig csak vádaskodsz, de azt is szarul csinálod. Sok sikert, én leléptem innen.
Mer az idegenek köztünk vannak No meg a föstők
kb. mint te a valóságtól...
HVG? Ez VG, Világgazdaság, baszod, tanulj már meg olvasni A kettő marha távol áll egymástól.
Jézus?
Én tudom ki mázolta, itt van köztünk!
Ki van ám glancóva, fém felni, meg minden (12 egy tucat)
A festő komádé jobban teccik az egyedi Úgy érted, hogy festő, hogy autófényező
Mer akkó a saját autója a reklámja
Mozgó cégér
most nézem nincs porig ültetve jó magyar szokás szerint fk gewind vagy ta technikkel ááá akkor nem is kellene
ilyen no, csak ezen rossz helyen van a kormány, és egy európai motoros tekergés árát nem adnám azért a fínom ányágú ájuminyiumért amit simán egy hét alatt lekoccolnék orbánia sugár útjain, hogy utána a gumis kajánul tudja mondani 20 /db a javítás.
vag konszer a saját is, de kiírom hogy tudatosítsd, az enyimé BORA ! ez amit látsz egy festő autója, há miér is ne föstötte volna lö ! a sajátom anyaga még a földben pihent mikor az a ventó a képen már hasított ! de, a saját sem lesz később -korrózióra - hajlamosabb mint ez, hisz el-használva van mindegyik, ritka kivételekkel. a bora marad mert a páromnak tetszik így ha lesz jogsi ő hajtja majd, ha már jobban keresek nyugi toyó lesz 2.0 benzin, ha nincs toyó quatróban akkor fingot fogtak ott a szigeten, marad az a4-a6, ott csak a 10-16L benzin árát kell kipengetni, de ha 4 -el kezdődik a havi fixed akkor már mindegy és nem és nem és nem akkor sem vennék kompresszoros merdzsót ! -mixi-