Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pipi a Te alkalmazottad kipenget 70 albérlet mer jól fizetsz . no a rongy addig megy mig csóringer a nép ezt tudod jobban mint én
Kedves pipi, azért látsz több audit, mert a szar autók már nem annyira futkorásznak, abba ugyanis tankolni is kell. Az, hogy te mit látsz a bevásárló központban hétvégén, teljesen más, én is csak hétvégén veszem elő az autót, enni pedig szoktak az emberek, és a többség valószínűleg bevásárol egy hétre előre. Pl. én is, mert nincs időm, sem energiám hétköznap erre. De megint ott tartunk, hogy a szélsőségek, ezek a 10-20 milliás autók jobban szemet szúrnak. És igen, mindenhol vannak gazdag emberek, de ha megnézed, hogy arányaiban hány jó autó van, vagy hány autó van és ahhoz képest mennyien vannak tömegközlekedésre rászorulva. És érdemes megnézni az autók átlagéletkorát is idehaza...szerencsére ez a statisztika MÉG nem hazudik (nem úgy, mint a KSH ferdítései sok más témában) és nem éppen azt látni, hogy olyan nagyon fiatalodna.
A külföldről meg annyit, hogy mindig vannak hülyék, akik azt hiszik, ha kimennek az elég bármire. Az én ismerőseim mind úgy vágtak neki, hogy tudták a nyelvet legalább közepesen, és azok kint is vannak. Egyvalaki jött haza, de ő így is tervezte, hogy kint csak tapasztalatot szerez, elér egy fokozatot és azzal már itthon meg tud fogni egy olyan melót a saját szakmájában, amit jó eséllyel itthon csak úgy tudott volna, hogy zsíros kenyéren él. És nem 20-an béreltek egy lyukat Londonban...ja igen, bocs, ő diplomás volt (turizmus). De az írországi eset más volt. Egy éve ment ki csomagot pakolni reptérre Németországba egy ismerős. Egy év alatt megcsinált mindenféle vizsgát, így nem csak pakol, hanem kint a pályán és a reptér egyéb részein dolgozik. Már nem egy lyukban lakik, egy év alatt el tudtak költözni rendes albérletbe, és közben nem fukarkodott, vett kocsit-motort és élt is. Tudod az is kell ám, hogy ha kimész, akkor akard megtanulni a nyelvet, megérteni őket, ők meg téged, és kurva sokat is kell dolgozni. Az úgy nem megy, hogy majd kimegyek a hős magyar egy kurva szó megtanulása/tudása nélkül, és akkor majd én leszek a jani. Ott is kiszelektálják azt, aki nem üti meg a minimumot. Na ezek azok, akik itthon is tengődnek, meg lóbálják a faszukat az építkezéseken. Apropó, építkezés, próbáltál mostanában házat építtetni? Nem irodát, meg sok lakásos lakóépületet, hanem privát célra egy kertes házat felhúzni. Kurvára megdrágult ám, és aki jó, annak egy-két évre tele van a naptára, mert mindenki más elhúzott. És a másik, hogy nem tom nálatok hogy állnak az ingatlanárak, de mi 5 éve költöztünk ide, ahol most vagyunk, ez idő alatt majdnem 2,5x-esére nőtt az ár, a belvárosi lyukak pedig eszméletlen drágák lettek, megfizethetetlenek. Ha már a kommunizmust említetted, ott legalább lehetett lakáshoz jutni, ma a gatyádat ráfizeted, akkor sem könnyű (mondom, ez BP-re igaz, meg a nagyvárosokra, pár faluban meg ingyen szabadulnának a háztól, akkor sem kell senkinek).
Még egy gondolat: nem azért akarnak csak sokan elhúzni, mert szarok a bérek, hanem azért is, mert elegük van ebből a rettentő sok fasságból, ami neked fel sem tűnik, de pár év kint, és ha visszajössz, akkor az ilyen hülye kérdésekre meg furán nézel majd, hogy "kell-e számla". Szóval kicsit mélyebben kell keresgélni, hogy mi az ami nem jó itt.
1.jó napot,megy a vasárnap délutáni siesta?
pár jó autót? több 15-20 millás audit látok szaladgálni az utakon mint szuzuki swftet a bevásárló központok roskadásig vannak telepakolt kocsiját tologató emberekkel. több új házat építenek csak idén mint a kommunizmusba összesen Én ezt látom bár lehet nem egy helyre járunk. Nyílván valóan itt is van szegénység mint bárhol a világon. Ahonnan kiindult ez a külföldösdi duma azért lehet nem szeretnék ott lakni németországban ahol 180 euró az albérlet Nekem nincs ugyan tapasztalatom külföldel, viszont elég sok barátomnak van akik uccu seggem láss vásárt kivándoroltak az elmúlt 20 év során. Amerika, anglia, írország, németország, osztrákia. Nos ebből 90 % azóta itthon van. Írországból mondjuk haza kellett jönni a többieknek meg nem jött be az autómosás, szálloda takarítás, éttermi mosogatás ruha levállfázás paritáson rosszabb bérért mint itthon. Ezekre a ganés segédmunkákra nem érdemes kimenni. Mostanába is ment ki néhány cimbi 1,2,3 hónapon belül itthon voltak, volt amelyiket ki sem fizették Van egy szerencsétlen cimbim aki 3 hete a fornettihez ment romániába Na mondom a melót: napalos műszak reggel 7-19-ig 6 nap folyamatosan. Szalag mellett áll, ahonann jön a kizacskózott tészta, méri, címkét ellenőriz egész nap 4 kg-os csomagokat dobálgat mindezt 15 celsius fokon. Másik hét esti műszak: 19-07-ig ugyanez a meló. Mindezek úgy, hogy 1 óra utazásra adtak nekik szállást a gyártól. Ergo a 12 órás műszak mindjárt 14 óra: bér 65 ezer/ hét amiből legalább 15 ezer elmegy szerény körülmények között is a heti kiadásaidra. akkor jöhet a matek, hogy ezért megéri-e?( hamarosan itthon lesz ) Nem kell meglepődni a románia név hallatán, ugyanez a helyzet más külföldi orszában is. Lehet magasabb a bér átszámolva, de jóval többe is kerül minden. az Angolba dolgozó dolgozó ismerőseim 10 évvel ezelőtt 600 fontért béreltek egy 6 négyzetméteres lyukat. Ott nincs pénz a melósnak egy egész házat bérelni. Persze jól hangzott az, hogy akkor átszámolva négyszáz ezer forintot kerestek. A havi kiadásaik után annyi pénzük sem maradt, hogy egy szotyit vegyenek rajta az efajta rabszolgamunkából. Lehet külföldön jól keresni. Kiválóan tudni kell a nyelvet, jó szakembernek kell lenni( ha épp nem programozó matematikusról, ügyvédről vagy orvosról beszélünk, hanem kétkezi munkásról) nem árt ha hiányszakmát űzünk, akkor igen jó fizetés a jussunk nem vitás. Aki ma kőműves villanyszerelő, ács, tetőfedő, útépítő stb. az igen jó jövedelemre szert tehet külföldön. Azt azért hozzáteszem itthon sem fog éhenhalni. 3 cimborám van aki kint él 20 éve már az mindegyik amerika különböző részén megházasodva, zöldkártyával és saját válalkozással. mert 6 dolláros óránkénti bérrel kezdtek, csak tudtak érvényesülni. Érvényesülni itthon is lehet pont ugyanazok a dolgok kellenek hozzá mint bárhol máshol a világon. Nem árt egy biztos anyagi háttér, tudás, akarás, és egy nagyadag szerencse
Lehet itthon is jól élni és lehet szarul is. Akinek sikerül az elsőt választania az nem akar menni külföldre dolgozni Én nem akarok külföldre menni dolgozni
egész jó állapotban van.
http://youtu.be/RQo2nbvuREk csak ennyi a lemaradásunk
nem szék sem sámli huhuki. fotel az a képek szerint
próbáltam egy rég ajándékba kapott fényképezőgépet. az alany ismerős.
Nem kétlem, hogy élnek emberek létminimum alatt, és az ország egyes területein többen vannak, de nem vehető általánosnak az ami a cikkben le van írva, mert az hazugság lenne.
Aha, szóval te látsz az utcán pár jó autót és motort, abból te arra következtetsz, hogy itt mindenki jól él. Micsoda orbáni logika...csak már azt sem tudjuk, hányan élnek a létminimum alatt, nem hogy mélyszegénységben, mert a KHS a vezéred parancsára már nem méri, mert úgy jobban néz ki a statisztika.
Másképp nem megy csak igy.Vimeo,majd kereső.Nagy lépés 2017.katt.A szemetelés miatt bocsánat nem tudtam hogy az SM csak jutub párti.
[vd-vm id=232776993]
[vd-vm id=232776993]
Vedd komolyan az igazságot és ebből ne zökkentsen ki senki és semmi...Eta primordial !
Meg szerintem éljünk barlangban.
El lehet itt vergődni. Nézem az utakat, és tele van jobbnál jobb kocsikkal, motorokkal. Beledöglünk a mélyszegénységbe
Sajnos ez igy igaz.Bátyám brüsszelbe,cimborák anglia,ausztria...stb.Egy ami közös bennük teljesen kiegyensúlyozottak.........és még sorolhatnám a pozitivumokat.Az itthoni helyzetet ismerjük ,nem hámozom tovább a szart.A politikus fél,mellette bábú újjakon a kesztyű.....NEM fognak megoldani semmit !!! Nem szabad elmenni szavazni ez egy célravezető kiindulópont ! A lényeg hogy van megoldás itthon is.Két éve teszem a dolgom alakitom az életünket.Három alap feltétel.Legyen megtakaritott pénzed (ha nincs ne kezdj bele) Legyél bátor tudatos és ebbe nem szólhat bele senki.Menj vissza a földhöz teremteni (ne hektárokba gondolkozz) tarts jószágot....stb ..... fontos hogy a fokozatosság meglegyen ... lassan érkezz messziről.Működik,ebben élek.Ha van kérdés válaszolok ha nincs teszem a dolgom tovább.
Dehogy lőttem,,,átmentem,,bambultam 1,5 órát,,,szokásos egykaptafa streetfighter show.Persze ez a helyieknek,és "jó prpgramot" kedvelő motorosoknak bejön.Aztán leléptem.A baleset "szokásos" elékanyarodós volt.Papa a Yaris-ban nem lát.Pedig 4! motort nehéz nem észrevenni.Mondjuk nem itélkezek,,de tuti nem 90-el mentek,és a követési távolság se volt meg. Esélyük se volt szerintem elkerülni a csattanást. Jobbulást nekik!!!
Persze hogy nem. Az meg a másik jó madár. ARANKA!
Neked Gyurcsi emelte meg a bérminimumodat????...ARANKA????..
Erről ez jutott eszembe.

http://youtu.be/MGLbu94PhO0
Na ez az igazi Orbán duma.
Nem pusziért dolgozik az ember. Mi nem, hanem a pénz az igazi munkásember elismerése és mértéke.
Akinek a pénz nem számít,annak adok munkát!
Ne várd, hogy ebben az országban rend legyen, amikor a robogó rendszámozást sem tudják megoldani, mert jajj akkor vizsgáztatni kell (ami nem azért, de látva 1-2 futár és egyéb robogót, igencsak ráférne) amikor nem tudják kiszűrni a kamu 50-eseket (itt Pesten néha úgy mennek el mellettem a rendszám nélküli kis szarok, hogy a 125-össel esély sincs utolérni vagy lerajtolni) és még sorolhatnám. A rendőrség itt azért van, hogy kiszolgálja a maffiakormány igényeit (plakátleszedés biztosítása) meg a lesből trafizás és egyéb baromságok. Szóval lehet itt várni a csodát, de nem fog jönni. Lófasz sem akar idejönni, pont az ilyenek miatt.
sajnos itt állunk, ótvaros négykerekű szegelő topic remélem lőttél pár képet mezőberénybe !
upsz ! ott az a baleset a 4 motor kontra ótó, egyenes és jó út nappal száraz útviszonyok mellett. mi van ha köd nedvesség rossz úton haladsz ? öngyilkos jelölt vagy ?