20 éves motoroktól mit vártok már, hogy karcmentes legyen
Van a sógoromnak egy cimbije. Olaszból hoz be robeszokat. Álltallában valamijen hibával, törötten stb.
Szó szerint összehányja, összekókányolja őket csak addig menjen míg elviszik. Elmondta, hogy amikor kezdte az ipart mindent becsületesen elmondott a motor előéletéről (sérülések km-er stb) A reptéri kutyának nem kellet 60 + ezer km-eres robogó, javított tankos stb. tök mindegy milyen olcsó volt. Azóta már megtanult pofátlanul hazudni, km-er órát visszatekerni stb. szalad is a biznic Rájött, hogy a faszkalapoknak azt kell mondani amit hallani szeretnének. 6 éves robesz 4 évet állva 3500 km futásteljesítménnyel. És viszik mint a cukrot a heftelt, kókányolt millió km-eres motorokat 20 éves motornál ezzel a karcmentességgel a világból ki lehetne üldözni, mert ez nem lehet más csak kamu. vagy eladás előtt visszakerült idomszett a pályamotorra
Na errol írtam. Indultam pénzzel a zsebben, már telefonon megegyeztünk 800- ban. Volt nagy szöveg stb. Aztán látom, hogy a jobb idom alul eltört. Telefonban karcmentes volt még. Azt mondja, jaa ma reggel vitte el a csajom lemosni és vmi padkára ment vele... ahhaaa
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja-11771900 következő tahó, bár a motort ismerem nyiregyházi lehetett. csere Z1000 transalp 1000 varaderó 1000. nos, egy újabb barom, a Z1000-ed keresztbe lenyeli a 9-es, 160-180 -tól tornádóban motorozol, a 9-el már vissza felé jössz mikor a z100-el még oda felé jársz, csak vadabbul mutat a fagyizó előtt. transalp 1000 az mi is hogy is melyik katalógus szülöttje? varaderó 1000, na az pont a használható mindenes motor, egy rinocérosz ami dög nehéz , amivel ha le jutsz a sárba csak teherautó hoz ki onnan, egyenes út és beton kell neki. akkor miért is cserélnék le a 9-et.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja-11626538 csak a fékcsőről kellene lemásolni a feliratot ! bf gudrizs doboz tartó krauser ? ilyen is van ? ez is egy ......... mint az olyanok akik : add már ide a flexet ! igaz hogy sarok csiszolóval dolgozol és makita , de flex ! mekkora tudása van a motorhoz ?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja_csere-beszamitas_is-11562190 ezt a pösti bunkót említed ? brutális erejű motor? ült az ilyen pöcs más motoron egyáltalán? van hülye köztük !
Hello. Nyár elején én a 920- as zöldet néztem. Annyi pénzért nem idomrepedtet,olajos hengerfejet vártam volna. A xxii.keruleti az patikanak tünik, csak úgy láttam hogy elment mellett a lámpánál. De 900 fölötti ár nekem sok.
Sziasztok a használt autón van 950 ért egy 2003 as 9 es tudtok rolla valami infót ?
És van egy ugyan csak 2003 as 899 ezerért zöld szinű szürke felnikkel erröl tudtok valami infót ?
Mind a 2 motort Pesten árulják köszi
üdv ! nos , látod elég gyenge vagy ! elvitte a segged minden hová, most meg ha bedöglött akkor ledobom a bontóba. a bontós meg röhög rajtad !
egszerű, ha beteg vagy te mint embör -már ha vagy- akkor az orvos elküld vér vizsgálatra amiből meg lehet állapítani hogy mi a betegséged.
a motorod is hasonló, egy hasidom leszereléssel és egy csavar kiszereléssel meg tudod állapítani a motorod baját ! ha kitekered az olaj leeresztő csavart és le engeded amotor olajat akkor megtudod mi a kórisme !
ha tiszta és átforog a motor akkor nincs nagy gond valami elszabadult de egy cserével javítható. ha habzik és hűtővíz van az olajban akkor vagy olajcserélőnél vagy hengerfej tömítésnél vagy repedésnél -ritka- vagy hengerfal törésnél repedésnél jut hűtővíz az olajba. ha fém reszelék csillógó árány úszkál az olajban akkor főtengely csapágy szállt el. ha okos voltál és azonnal meg állítottad és nem indítgattad akkor egy csapágy csere megoldja. kb 4 óra a gyakorlatlan kezek kiszerelési ideje a motorblokknak, kb 45 perc szétszedni mérni a hibát, tehát reggel szétszeded délután már tudod mi a baja. alkatrész van hozzá könnyen javítható. pisteam , szabó joe, gumipók, tűzmanó, hajdúsámsonban a wagen dobos csávó, böszörményben egy csákó, vagy az auchan-nál bartalos is tud javítani, elég a blokkot elvinni egy jó szerelő fél nap alatt össze rakja. ennyi.
de had dagadjon a bontósok buxája
ha a sör olimpiára elvitt akkor ő is megérdemelné hogy meg javíttasd !
nos, ritkán nézem azt amit mások életcélként élnek meg. írtam privát üzenetet, remélem megkaptad mert vagy a net vagy a gép elfuserált.
a sajátomat bontani fogom szét így esetleg tudok segíteni. olvass !
https://www.kepesmotor.hu/apri... mennyi hüle buta embör van ! nézd azt a két kotlott kínai faszságot a motoron, hát oda való ? nem bazd meg ! egy kotladék az egész ! vannak még hülyék itt az országban !
Krauser dobozokkal. (Ténylegesen Krauser)
A tartó az nem gyári volt mert azt nem csinált a Krauser Zx9-re