Igen itt. Jelenleg még csináltatáson van, de szombaton kész. Meg ruhát kell vennem, addig nem megyek, illetve műtöttek térdre és nem tudom még rá hajtogatni a lábam..
Monnyuk szoktam látni egy zöld kawát a lehel úton a Mohács úthoz közel az állat kórházzal szemben a patika oldalban, de az szerintem csak 600-as.. Szoktak menni a spanjával egy régebbi talán 750-essel..
Pontosan! A multkor gyárival nyomtam 450 km-t,,,hát előzéskor kapkodják a kormányt hogy "né má ez meg itt"?? szóval vegyen csak észre hogy ott vagyok,,jövök!! Marad a Martin
Jajaja, mindenkinek de nagy az arca a neten, hogy nem áll meg a rendőrnek. Aztán ha a motoros rendőr egy kézzel simán körbemotoroz, akkor meg jön a sírás. Vagy ha egy parkolóban szerel le. De persze a ti dolgotok...
Egyébként a C kipufogója nem jó az F-re tudtommal, más a cső átmérője.
a minap előztem egy autót a gyárival, normálisan időbe kirakva az indexet, mire mellé értem ő is nekiállt előzni az előtte menő segédmotorost. Szerencse van kakaó a 9be odahuztam neki. Gyárival nem hallanak meg...
Szeretnék hangos dobot a 9-re.
3 Csavaros kellene, kis átmérős.
Ezt tudom fel ajánlani érte.
Szolid hangja van, durrog szépen, de valami ordítósat szeretnék helyette.
Szép állapotban, télen kapott tükör polírt, azóta motorra nem lett felszerelve!
Monnyuk szoktam látni egy zöld kawát a lehel úton a Mohács úthoz közel az állat kórházzal szemben a patika oldalban, de az szerintem csak 600-as.. Szoktak menni a spanjával egy régebbi talán 750-essel..