Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen itt. Jelenleg még csináltatáson van, de szombaton kész. Meg ruhát kell vennem, addig nem megyek, illetve műtöttek térdre és nem tudom még rá hajtogatni a lábam..
Monnyuk szoktam látni egy zöld kawát a lehel úton a Mohács úthoz közel az állat kórházzal szemben a patika oldalban, de az szerintem csak 600-as.. Szoktak menni a spanjával egy régebbi talán 750-essel..
Milyen és mennyi szeki???
lámpát meglested?
Nem kel üvöltsön,azt én is utálom,,amikor már mindegy hogy van egyáltalán rajta valami vagy nincs,,,de azért legyen hangja,,"kultúrált"....
lesz egy óóóórdítósom is de nem óccsó
Hali!
Te is itten lax a kerületben?
Mikor motorkázol, hogy még sosenem halottalak?
Nem tudom, biztos.
Még annak idején szekitől vettem, azóta nem lett bántva, csak polirt kapott.
E 1 benne van e a palást végében ???
De Bp-13.ker-Ben nézhető meg.
Én csak éjjel kettőkor meg háromkor mennék az ablak alatt
Szia helyileg hol található a dob ?
Marmint hogy? Kell az uvolto dob? Agyon tudnam verni az idiotakat akik a varosban az ablak alatt rofogtetik a szarjukat.
Pontosan! A multkor gyárival nyomtam 450 km-t,,,hát előzéskor kapkodják a kormányt hogy "né má ez meg itt"?? szóval vegyen csak észre hogy ott vagyok,,jövök!! Marad a Martin
Én is így gondolom.
De nem vagyunk egyformák.
Jajaja, mindenkinek de nagy az arca a neten, hogy nem áll meg a rendőrnek. Aztán ha a motoros rendőr egy kézzel simán körbemotoroz, akkor meg jön a sírás. Vagy ha egy parkolóban szerel le. De persze a ti dolgotok...
Egyébként a C kipufogója nem jó az F-re tudtommal, más a cső átmérője.
Engem nem érdekel a rendőr. Mert vagy nem állok meg, vagy nem állok meg.
Hiába szól, hogy hangos, ha engem meg ez ment meg a sok állattól..

De soha nem állított meg rendőr ez miatt.. pedig nem tegnap kezdtem motorozni.

Kispara: Ha eladom akkor az 50 pénz.
Magam csináltam rá a polirt, nem kis munka volt,hogy ilyen legyen.. 99-es c-n van rajta..
Én tudom. Nekem ne mondd! De a rendőrséget ezzel a dumával nem fogod fentartani. Vagy pont hogy ezzel fogod?
Kezdődik...
a minap előztem egy autót a gyárival, normálisan időbe kirakva az indexet, mire mellé értem ő is nekiállt előzni az előtte menő segédmotorost. Szerencse van kakaó a 9be odahuztam neki. Gyárival nem hallanak meg...
Manapság már gyárira kell hajazni nem az ordítósra. Most idlb kezdenek rákapni a rendőrei a dobos témára.
szia pénzért nem adod el?
Szevasztok!

Szeretnék hangos dobot a 9-re.
3 Csavaros kellene, kis átmérős.

Ezt tudom fel ajánlani érte.
Szolid hangja van, durrog szépen, de valami ordítósat szeretnék helyette.
Szép állapotban, télen kapott tükör polírt, azóta motorra nem lett felszerelve!
1.jó reggelt.