Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kitöltő műanyag? Ne mááá! Saknáljátok a zsírt vagy mi?
A zsírzószem nagyon jo dolog, ezt nem is kell vitatni. Ha tulnyomod kinyomja a fölösleget, a régi zsírt, vagy a külső elszennyeződött zsírréteget. Tehát a friss marad ott ahol kell maradjon. Ha zsírzod időbe tehát rápumpáksz a zsírzószemre időként. Akkor szétsem kell szedni.... nem rozsdál... nem mehy be a kotu a víz.... stb
No igen! Rettenetes állapotban ! Kb. 20 éve nem foglalkoztak vele. Ez a dolog is fennáll. Csak én magamból indulok ki, a motort magam tettem rendbe így bátran el merek indulni vele, mert tudom mi van belül. Úgy is mondhatnám, hogy 'szeretem' a motort ezért vigyázok rá.
Ez teny. Akkor talan otthon is nekiallna a paraszt. De lattad amit tegnap tettem fel...az is szetrohadt.
Lehet tenni bele egy a felesleges teret kitöltő műanyagcsövet , és akkor kevés zsír is elég . Mert könnyebb 20-at nyomni a zsirzó pumpán, mint szerelni. De ez is gazdafüggő. És hihetetlenül széjjelrohadt szét rozsdált lengővilla-csapágyazásokkal találkoztam.
Igazabol szerintem nem az igazi a zsirzoszem. Ha megnezed belulrol akkor a csapagy csak a let szelen van, kozte nagy ures ter. Namost akkor tele kene nyomni az egeszet, hogy a csapagyba is jusson. Ha ala tudod bakolni vagy fellogatni a segget, akkor hamar ki lehet szedni es alaposan eltakaritani. Az a tuti.
Az volt:))) a 9eshez mar nincs gyari csavar, helyette a 10ese lesz benne. Ugyanaz csak 78 helyett 77 mm hosszu.
Flex-el lecsapni ha hozzáférsz,,ugyanolyan csavar bele aztán jóvan,,persze fordítva...
Fejvakarós smyle......
Azt nem lehet megoldani, hogy tenni rá egyet? Egy m6 menetet kell fúrni belecsavarni egy zsírzószemet aztán utána egy gonddal kevesebb!
2000 től van zsírzószem!!!
Sziasztok. Futómű gyári beàllítàsait tudja valaki? Nagyon megköszönném :)
2001
Igen, tudom. Ezt a jo fahta szerelési időrendet írtátok már itt.
A C-n nincs zsírzószem...tehát ott ki kell venni, nincs mese. Ami azért is szopó, mert gyári kipufogórendszertől nem tudod az egyik csavart kihúzni, csak ha leszeded a leömlőt (utána persze fordítva visszateheted, és legközelebb csak a kitámasztót kell levenni, ami jóval egyszerűbb).
Jah nem töltötte be a képet. Xd nem erröl vakeráltam. Ezt persze szét kell néha,szedni meg kell zsirozni takaritani...
Ami a kilencesen nagy előny az a zsírzószem. Nah ha azt minden évbe megpumpálod zsírral akkor nem megy bele a víz és a kotu. Igazábol sét sem kell szedni jo sojaig ha szépen karbatartod és rázsírozol időben. Ha elhanyagolt akkor cumi van me berogad.Akkor szét kell szedni....
Jah,,2-3 évente nem árt szétszedni bezsírozni....
A közepe kuka, ez van legalul...a többi rendben volt. Bár nem érdekes, mert kicseréltem a 10-esére - a rugóstagot is :)
Egy indok, hogy miért kell rendszeresen zsírozni. Szerintem ez a gyárban volt utoljára.
Zöld tesco? Na neeee!
Ja inkább azokat az okádék szuzukikat kellett volna zöldel kipingálni
Ugye hogy jobb a kék? Pedig a kedvenc szinem a zöld de kawába nem adja.
annak azért örülök, hogy meggyógyúltál és visszatértél a színvakságból Szerintem nem is tudtad, hogy az előző motorod zőőőd volt
ha ez swift,akkor OK