Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól emlékszem.06 90
killer kéne a tel számod? vagy ha valaki meg tudná adni az jó volna
na most akkor meséljük már el mindenkinek TE,hol is laksz! mivel laktam arra közel 4 3 évet,igy el is tudom mondani namost az egy kibaszott nagy tanyavilág,az emberek kilóméterekre laknak 1mástól még a telefon nélküli világban ugy jeleztek 1másnak az emberek, hogy élnek,hogy alá rugtak a kakasnak mivel pocsoja és békástó uton utfélen található,a fiuk legjobb elfoglaltsága a horgászat mivel lány gyermen nem sok van arrafelé,igy a fiuk vagy egymással,vagy a nagyapjuk kecske és birka álományaiban élték ki sexuális vágyaikat mivel ez egy totális erdő dzsungel,az okosabb ős szülők meg tudtak gazdagodni a fakitermelésből,már amelyiknek volt annyi esze hogy beinditva vágja a fát a sthillel de elég sokan a kocsmából irányitottak,távcsöves husvarna fürésszel,vagy inkább druzsbával na most a népesség az nem igen gyarapodik,mivel a legtöbb férfi magtalan, a nők meg inkább elköltöznek Mordorba,mert itt eléggé meg vannak baszva ja ,és még az is biztos hogy labdát esznek fő ételnek MÖGÖTTED A LABDA- DEHOGY ETTÖM MÖG
halló emberek
ezek az óraátálítások mindíg összezavarnak
Ilyenkor vagyok írígy bogyeszra
Mordor már egy másik időzóna, így neki nem kell állígatni a falon az órákat
ha a hatost megfordítod 9-es lesz belőlle
aztán maradt a sima oszt kész
március 18-án küldtem . de minek nekem zx6?
tudom semmi közöd segiteni akartál
csak érdekesség képp
ezt a választ kaptam
Tisztelt Zsolt!

Küldök két linket. Itt könnyebben tud színt választani.
A ninja két színből áll, a XZ6R három színből, de lehet elhagyni színeket is.
Kérem ezt ellenőrizze le.
A 6 db matrica ára 6000Ft+postaköltség
http://www.onlinedekor.hu/moto...
http://www.onlinedekor.hu/moto...
+
Postaköltség:
Előre utalás esetén 1000 Ft
Utánvéttel 1500 Ft
10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.
SZEKI nah ezt kértem
Tisztelt Angelika!
ezuton szeretném megrendelni M-KAW-40 szett-böl csak a feliratokat KAWASAKI ZX9R illetve NINJA.
KAWASAKI feliratok gyöngyház fehérben; ZX9R metál oceánkék gyöngyház fehérrel ; NINJA fluor zöld szinekben.
Várom mielöbbi válaszát ármegjelöléssel illetve fizetési feltétel (elöre utalás vagy utánvétellel).
köszönettel S.Zsolt
köszönöm. miután átmentünk kisarba és az adagolós elvitt bennünket egy körre egy vw jetta 2-vel -180 200LE- azután megjelent az utcában egy gixer k4 600 a cserés ipsével aki tett egy nem korrekt ajánlatot. elküldtem.
marad a 6, és ápr.2 motorozok egy jót. a társadalom nagy hányada gerinctelen lett, saját vélemény.
nem........ha nem hát nem.......nem vagyok Pipi,hogy a videóm bejárta már még külföldöt is........pedig elmontam hogy nem
hol a kép?
már késő
szép ződ
bogyesz a képet nem teheted fel
csak maradj a kíkné
inkább ne nyúltál volna hozzá.
csimbikém részletek a bordonak
horgászverseny