nem is kocka...........hanem téglalap a gömbölyü része egy cimboránál maradt a garázs falán,ittas álapotban elrugattam a zsir uj gumit a majrécsikot nézd te lüke Szeki nem rég panaszolta hogy a kis elefánt ormánya meg van..........de ahogy melegszik az idő,megpróbálom lekoptatni,az utakon,nem a pályán
minek? 10-40w -t ír a gépkönyv. töltsél bele 0-60w -t és a felesleges lóvét amit nem tudsz hová tenni azt kűdd el nekem fénypostával. valamelyik nap a szerelőnél a 2004-es gs500-ba motul 5100-at öntöttek. és ezek az emberek alkudoznak ha meg kell venni egy használt gumát 10 000ft-ért. van pénz itt nincs válság, csak nem tudod hová költsd el.
Nem az a kérdés, hanem, hogy mikor feküdtem
Idén másodszor dönt le valami szar betegség a lábomról
Illetve csak döntene, mer sajna nekem betegen is dógozni köll
Pénteken éreztem, hogy cikázik bennem valami frász. Szombat délelőtt horgászkiállítás symacsarnok pöst, utánna a fiam névnapja megünnepelve kakashere pörkölttel, nagy berúgással. Asztán vasárnapra kitört rajtam a nyavaja végkképp, ahogy szombat este meggyengítettem az immunrendszerem a csimbiék által ottfelejtett dzsim bimmel. Néhány napig, csak köhögtem, meg a taknyom nyálam egyben némi lázzal kiegészítve. Két napja meg úgy fosok, mint a murányi ló. Gyakorlatilag a seggemen hugyozok, enni két napja nem is nagyon tudtam Kb. 25-szor ülök a vécére napont, már rendesen rívok amikor meglátom a wc-pappert .
A köhögésem meg azért múlt el mert nem merek köhögni, nehogy befossak...
jó kockásra van kopva azt látom
Idén másodszor dönt le valami szar betegség a lábomról
Illetve csak döntene, mer sajna nekem betegen is dógozni köll
Pénteken éreztem, hogy cikázik bennem valami frász. Szombat délelőtt horgászkiállítás symacsarnok pöst, utánna a fiam névnapja megünnepelve kakashere pörkölttel, nagy berúgással. Asztán vasárnapra kitört rajtam a nyavaja végkképp, ahogy szombat este meggyengítettem az immunrendszerem a csimbiék által ottfelejtett dzsim bimmel. Néhány napig, csak köhögtem, meg a taknyom nyálam egyben némi lázzal kiegészítve. Két napja meg úgy fosok, mint a murányi ló. Gyakorlatilag a seggemen hugyozok, enni két napja nem is nagyon tudtam Kb. 25-szor ülök a vécére napont, már rendesen rívok amikor meglátom a wc-pappert .
A köhögésem meg azért múlt el mert nem merek köhögni, nehogy befossak...
Van gyári kawa olajam Adatlapomon elérsz!
Véleményetek szerint milyen olajat tegyek a motoromba?