Olyat szoptam mint még soha.
Utolsó 70km-ert vizesen, ködben, nyitott plexivel tettem meg. Voltak a ködben őzek is. Folyt a szar a vádlimon. Mikor megláttam magam előtt egyet pár méterre. A kocsik verték a szemembe a vizet. Be is gyulladt. Úgy nézek ki mint egy bagzó macska.
Folyt a tökömön is a víz, és ki hitte volna de jól esett a meleg szoba és egy meleg fürdőkád víz. Szart sem láttam. Imádkoztam, hogy érjek haza egyben én és a nagy kík. Nem találkoztza más motorossal már 4 óra után.
Nem volt rossz nap, csak a víííge nem kellett volna. Az iszonyat volt.
há olyan képet tett fel hogy nem volt eleje a gixernek. lehet szereli, vagy motoron ül.
van szűk 2 órád, utána cidri lesz, tapasztalatból mondom, mi is este értünk vissza ide, és egész nap sütött a nap, ahogy elkezdett lenyugodni tempósan csökkent a hőfok. te is novemberben érsz el oda, jöttél volna nyáron, ugornya faxa volt.
Itt vagyok Debrecenbe. Molkutig jutottam. Pofamra fagyott a mosoly. Itt most szall fel a köd. Hideg van. Nalunk sütott a nap. Itt azt sem latni. Azt hittem latva a felhőket hogy esik itt Debrecenben a hó. Bogyesz ahogy Szeki mobdta. Ezt a kijelentésemet elhamarkodtam. Nem most vàllalnàm be ezt a 300 km- ert. Megyek vissza ott süt a nap és 16 fok van. Felétek meg.... Bocsi.
a műholdas felhőkép szerint csak erre van rossz idő, az alföldön tényleg süthet a nap. tehát killer is napfürdőzhet, de csak eddig innen sötét lesz bogyeszig.
Shox-os kabát, nadrág, spyke kabát és a lent felsorolt sisakok vannak, akár 60% kedvezménnyel is.
Minden egyéb nem akciós termékre is 10% az év végéig! /shark, LS2 Mugen stb/
Sok minden van, nem tudom felsorolni, akit érdekel belőle valami a boltban mindent megnézhet / felpróbálhat!
Utolsó 70km-ert vizesen, ködben, nyitott plexivel tettem meg. Voltak a ködben őzek is. Folyt a szar a vádlimon. Mikor megláttam magam előtt egyet pár méterre. A kocsik verték a szemembe a vizet. Be is gyulladt. Úgy nézek ki mint egy bagzó macska.
Folyt a tökömön is a víz, és ki hitte volna de jól esett a meleg szoba és egy meleg fürdőkád víz. Szart sem láttam. Imádkoztam, hogy érjek haza egyben én és a nagy kík. Nem találkoztza más motorossal már 4 óra után.
Nem volt rossz nap, csak a víííge nem kellett volna. Az iszonyat volt.
van szűk 2 órád, utána cidri lesz, tapasztalatból mondom, mi is este értünk vissza ide, és egész nap sütött a nap, ahogy elkezdett lenyugodni tempósan csökkent a hőfok. te is novemberben érsz el oda, jöttél volna nyáron, ugornya faxa volt.
Minden egyéb nem akciós termékre is 10% az év végéig! /shark, LS2 Mugen stb/
Sok minden van, nem tudom felsorolni, akit érdekel belőle valami a boltban mindent megnézhet / felpróbálhat!