ha a velllany oszlopra apellálsz, az igen.kell a cucc a szőrös talpúaknak. de a deszka az épülő ajtón jelzi hogy oda is bármikor beköltözne egy indián család.
a bükk egy részét is javították, mert jó az nem olyan
mátrafüred felőli részén épp előttem történt egy motoros baleset, egy 1000RR hátulról ütközött egy yarissal. de méééééé, meee a bamba yarisos le akart fordulni balra valami zerge baszta kis jjjjuk -ba .
most feltúrták a mátra gyöngyös felőli oldalát
és mit piszkálgatnak a vízelvezető árkot. ÚT KONKRÉTAN NINCS!
de a víz elvezető árok azazaz faxa legyen. kb 800m en
kérdezd gyöngyösit , ne higgggggggggggggy nekem. tömegével hozzák a romániában szétszakadt motorokat, felni javítás az legkisebb móka. olvass vissza hogy járt nagy imi odakinn.
persze hogy járnak ki, endúróval hegyet túrni, mert az úton nem akarnak közlekedni.
a mátra nem bújhat el azok a szarfaszú politikusok és döntéshozók akik a saját malmukra hajtják a vizet és nem oda költik ahová kellene azok bújjanak el papa. mert sok a motoros a mátrában ezért nem kell felújítani, ilyen okkal az M3-at le lehetne záratni mert hétfő reggel így kezdik a hírműsort a rádióban -gödöllőnél áll a sor vége mert balesetek vannak ....................... akkor papa.
a tisza tónál még beszéltem is a hemüveges csákóval, épp zöldre vártunk az út építésnél. volt velük egy 12-es abból a csákó kiszerette volna fingatni a blokkot, ott tiltatta csak úgy
Dolgozni is kell néha
mátrafüred felőli részén épp előttem történt egy motoros baleset, egy 1000RR hátulról ütközött egy yarissal. de méééééé, meee a bamba yarisos le akart fordulni balra valami zerge baszta kis jjjjuk -ba .
és mit piszkálgatnak a vízelvezető árkot. ÚT KONKRÉTAN NINCS!
de a víz elvezető árok azazaz faxa legyen. kb 800m en
persze hogy járnak ki, endúróval hegyet túrni, mert az úton nem akarnak közlekedni.