de hol akarsz te a Tiszából a szamosra menni?ugyan is a szamos folyik a Tiszába és légvonalba Szamos-Tisza vagy 20 Km-er..........meg amugy is haggyad már azt a koszos pocsolyát,nincs pár napja hogy a faszom románok megint bele engedtek valami hugyot, a maradék ha is a viz tetején uszik,fejnélküli jószágokkal meg hasonló nyalángságokkal............Tisza van és kész
van autóut a Panyolai Tiszáig.......van fürdőhely,igaz nem kiépült,de általában turázók ott kötnek ki,ladikokat fel tudjuk szedni és kocsira rakni,itt azon lenne a hangsuly hogy Tivadari üdülőbe mindenképen legyünk,azt viszont rátok biznám hogy onnan iduljunk,vagy onnan érkezzünk(mulató,élőzene,discó,célövölde ,stb)tehát a lányeg,józanul érkezni Tivadarra-Tiszabecsról és ott inni(oda is lejön a busz értünk+ a csónakokért)vagy ittasan,bebaszva Tivadarról-Panyola..........ti döntöttök
Tivadar Tiszán panyoláig légvonalban a pálinkagyárraL az 12 km-er kb. Nem tudom oda hol vezet autóút a csónakokért a kikötéshez.
Viszont ha lecsurgunk a szamosig, onnan a szamoson majdnem a kert végébe állnák meg a száláson Bár az 33 km-er
Tiszabecs-Tivadar hídtól-hídig durván 14-14,5 km
De azt a szakaszt szerintem veled nem akarom megtenni, a fene akar nyomorogni abban a kis lélekvesztőben a sok fekete doboz között
Na néztem a térképet a kenuzáshoz
Nos Tivadartól a Szamos torkolatáig 21 km. A Szamoson Panyoláig a Csonkavég út 16-ig. 12 km. Az összesen 33 km-er.
Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 9 órakor Tivadarnál el kell indulni a kenukkal, hogy későn délutánra (estére) befusson az eleje
Ez a szakasz a mi tudásunkal és hozzáálásunkkal kb. 10-12 óra, úgy ha azt veszem hogy a sodrás segít rajtunk kb. 2-3 km/h-át
Viszont ha lecsurgunk a szamosig, onnan a szamoson majdnem a kert végébe állnák meg a száláson Bár az 33 km-er
De azt a szakaszt szerintem veled nem akarom megtenni, a fene akar nyomorogni abban a kis lélekvesztőben a sok fekete doboz között
Becs-Tivadart minnyá megnézem
Nos Tivadartól a Szamos torkolatáig 21 km. A Szamoson Panyoláig a Csonkavég út 16-ig. 12 km. Az összesen 33 km-er.
Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 9 órakor Tivadarnál el kell indulni a kenukkal, hogy későn délutánra (estére) befusson az eleje
Ez a szakasz a mi tudásunkal és hozzáálásunkkal kb. 10-12 óra, úgy ha azt veszem hogy a sodrás segít rajtunk kb. 2-3 km/h-át
Janiról ez az egy jó képem volt
Mondjuk én má voltam ott az egyik képen pont rajta a toyotám