Lép a faszom,,,,épp ezt pofázom hogy hova lépkedjen az ember ha bejött a motor,,és ki sincs/ ki se lehet/ motorozva...
Különben meg én már csak tapasztalatokat írhatok,,mivel már nincs motor.
Ha netán valakit érdekel XX,CBR-600,YZF-750,FZR-1000 tapasztalat,,naa az vaan...
de de de mindig feszegetjük a határait.
egy ismerős most hívott a mátrából, pont a házuk előtt bekanyarodásnál esett el egy olajfolton. kulcs csont törés.
kérdezd a csimbit. hogy küldhette a 9-est ha fehérre égett az akra dob perforált csöve haza felé jövet pöstről.
választhacc esztétikai szempontok szerint is. igen szépek az olasz motorok, de van mit behozniuk a rizskályhákkal szemben élettartam tekintetében. a futóművük pöpec, és döglenek érte a bigék
majd olyan vonzerő mint a csapper. tiszaföldváron ott körözgetett egy ismerősöm a találkozó kinti részén egy 10R-el, vonzotta a fiatal nőket a ződ 10R. nyugodtan nevezhetem puncimágnesnek, a cimborám szerint már piásan egy fiatal fekete pillangót motoroztatott a tankon vele szemben ülve. mondjuk tök mindegy volt már a csákónak ugyanis a felesége már elköltözött tőle, szingliként meg ajtó kapu nyitva egy 11-est nem hagyhatott ki!
tehát tamás-ka: te hívtad fel a régi tulajt hogy én át tudjam íratni a kiflit?
ha lehet megkérek mindenkit hogy így üzleteljen egy hazug emberrel, aki lazán élből tud hazudni, és vádaskodni.
akkor tamás-ka mit is intéztél el nekem a kifli motor átiratásán?
ugyanis a lenti képek alapján az akkori okmány iroda megtagadta hogy átírják a nevemre mert ERSTE banki opció volt széljegyzetként a kifli motoron, így nekem kellett utána járnom a volt tulajnál, a tulajnak a banknál hogy küldjenek egy hiteles eredeti másolatot amivel az okmány iroda leveszi az opciót a kifliről és sztán lehetett csak névre írni.
ENNYIT RÓLAD TAMÁS-KA! HAZUDSZ BAZDMEG!
lássátok a képeket mit segített nekem ez a .........................
Sírd el magad légy szíves, hogy bontva kevesebbet árultál ki belőle
Előtted hívtam fel régi tulajt, és még egyszer el is mentem hozzá, hogy "át tud íratni " a kiflit.
Részemről lezárva. Azóta ha lehet nem veszek 9-est, mert pont ilyen emberekkel találkozok, mint te: irreálisan olcsón akarják megvenni, majd háromszor annyiért eladni, aztán a végén sajnáltatni magukat az egészért.
Van több szép állapotú hondám a piaci ár feléért. Ha hibát találsz rajtuk elengedem a diszkont árból.
zavarban vagy : én tőled vettem meg a kiflit a volt tulajával én beszéltem, te nem.
még eccer hogy eljusson oda ahol megérted: nem érdekel hogy mennyit kerestél azon a kík motoron, és hogy mennyiért mentek akkor. ez az üzlet letudva. abba se menjünk bele hogy ki mit mond a másik háta mögött, én a valót.
a kík lengővilláját tényleg ki egyengették és már egy másik motorban használják az én kifli vázamból már rég kicccci kínai ütvefúrógépet öntöttek kínában.
Még megvan az emil ahol írtad az egyengetést.
A fékcső köcsög dolog volt szerintem, ezen nem veszünk össze. Nem hordtalak le senki előtt, te viszont szeretsz "szépeket" mondani rólam a hátam mögött. Amikor 300-ért vetted a motort 800-ért mentek a hasonló ép gépek, ha jól emlékszem meg is néztük mindketten szoboszlón a ződet. Segítettem a volt tulajjal egyezkedni, mi a gond?
Azért tudok mindent fél áron adni, mert vagy sokat dolgozom rajtuk, vagy csak eladom kicsi haszonnal.
Ez is eladó lesz, de inkább nem magyaroknak, mert a vétel után 5 évvel köpködni fognak, hogy jaj görbe volt a váza annak a motornak amit -nyíltan- törötten vettem meg tőled.
Különben meg én már csak tapasztalatokat írhatok,,mivel már nincs motor.
Ha netán valakit érdekel XX,CBR-600,YZF-750,FZR-1000 tapasztalat,,naa az vaan...