Lementem a gariba és tüzetesebben át néztem és meg könnyebbültem mikor leszedtem a váltókart.Az szorult el volt rohadva benne a gumi. :)kiszedtem bekentem egy kis olajjal és már nem is szorul. :)Veszi az összes sebességet.Hihetetlen hogy ilyen kis piti szar miatt kaptam majdnem agygörcsöt
A váltó ugyanaz teljesen. A különböző modellek között nincs ám olyan nagy különbség, az elektronika másképp van bekötve (pl. nincs külön lámpakapcsoló, amivel teljesen lekapcsolhatod, indításra kapcsol, emiatt más a gyújtáskapcsoló kábelkiosztása) lehet fúvókaméret eltérés meg a KLEEN és egyéb környezetvédelmi dolgok miatt különbség. Egyébként a fő alkatrészek (blokk és váltó) teljesen egyformák.
Kuplung nélkül megpróbáltad? Szorul a kar és nem tudod sebességbe tenni, vagy pöccinted és nem történik semmi, vagy pöccinted és visszadobja előző fokozatba vagy szabadon mozog a kar és totál nem csinál semmit? Kicsit pontosabb infó kell
Volna egy problémám remélem tudtok segíteni.
Egyik pillanatról a másikra nem tudtam váltani a sebességeket.hol bevette őket hol nem.3 ból nem tudtam se fel se le váltani.Pár km után feltudtam váltani 5-6 ba de utána meg le nem ment :S kézzel próbáltam miután félre álltam és szorul az egész váltó.
volt esetleg valakinek hasonló problémája?
még pár kép a pirellikről, mások kérték.
Csak a váltókar lötyögős? Nem az szorult meg? Bakold fe és a kereket forgatva probáld meg váltogatni,
Tuti nem Suzuki
Kuplung nélkül megpróbáltad? Szorul a kar és nem tudod sebességbe tenni, vagy pöccinted és nem történik semmi, vagy pöccinted és visszadobja előző fokozatba vagy szabadon mozog a kar és totál nem csinál semmit? Kicsit pontosabb infó kell
Most az a kérdés hogy az usa modellnek a váltója ugyan az mint az európai modellé?
na majd a szerelő szakik megmondják!
Ha akad az egész váltó,és váltani se tudsz az már nagyobb baj sajnos!
Volna egy problémám remélem tudtok segíteni.
Egyik pillanatról a másikra nem tudtam váltani a sebességeket.hol bevette őket hol nem.3 ból nem tudtam se fel se le váltani.Pár km után feltudtam váltani 5-6 ba de utána meg le nem ment :S kézzel próbáltam miután félre álltam és szorul az egész váltó.
volt esetleg valakinek hasonló problémája?