köbcentivel nincs gond me megy ez a kis szaros ha kell,igaz pörgetni kell rendesen tehát nem nyomatékból lódul el visz ez is oda ahova a nagyobb kollegálya,és nem azért kell 1000-res hogy a farkam méretét ibereljem amugy meg téleg a hasszáz se lehet ki motorolni,max az autópályán ott meg le lőnek a kovimuvik vagy simán ki terelnek mint minket a multkor
papa. én még a haccázas gép kimotorozásán sem vok túl. nekem nem zsibbad semmim csak a kis kacsóm viszket hogy hogyan tudnám még jobban kimotorozni a hassszázast.
neked most a motor méreteivel vagy a cöbcentijjjjjjével van gondod?
találkoztam egy csákóval, ismerem régebbről, ő is kawát hajt, szal mondja hogy nem -e tudok 02-es 636-ost motorhibásan mert lenne egy blokkja és szeretne egy kis adrenalint vinni a túramotoros szabadidejébe.
Azokat szeretem még aki vesz egy 600-as sportgépet aztán pár hónap múlva eladja és vesz egy 1000-rest. Ami a legszebb hogy megkérdem miért adtad el. És a legszebb válasz amit mondhatnak az az hogy "Kinőttem a gépet"!Gratulálok neki.
rendben köszönöm!
vissza felé már hideg volt rendesen!
vagy csak mi tekertünk, de akiket leelőztünk azok 100-as tempóval nyomták a hazautat. sok jó állapotú 9-es volt, most hogy szarér hugyér vehetők viszik is őket. talán ez az egy rendezvény az ahol több sport gépet látni mint csappert. talán még kunmadár az a hely ahol van sport gép, de már ott is túra gépeké a többség. a cimborám hátul a safety hungary bemutatóján áradozott az újabb hornetet látva hogy kéne neki egy ilyen túra izé de hazafelé jó lehetett a 9-nek két személlyel húzni 200-al. nem kedvelem azt a típusú emberkét aki a 9-es kulcsát szorongatva ábrándozik más motorról és ez igaz itt a fórumról is emberekre is és még valami : ki sem használta a 9-es max tudását de már más márkán agyal. iga kispara.
állítólag van mikor valami buzi jel van kitéve és akkor van valami, én ennyit tudok. jól meg aszontam
hmm, egy 1000-es géppel 200-250 utazóban nem hinném hogy ki tudnának terelni meee mire észre venném akkor már vagy nyekk valakinek, vagy valaminek.
neked most a motor méreteivel vagy a cöbcentijjjjjjével van gondod?
vissza felé már hideg volt rendesen!
vagy csak mi tekertünk, de akiket leelőztünk azok 100-as tempóval nyomták a hazautat. sok jó állapotú 9-es volt, most hogy szarér hugyér vehetők viszik is őket. talán ez az egy rendezvény az ahol több sport gépet látni mint csappert. talán még kunmadár az a hely ahol van sport gép, de már ott is túra gépeké a többség. a cimborám hátul a safety hungary bemutatóján áradozott az újabb hornetet látva hogy kéne neki egy ilyen túra izé de hazafelé jó lehetett a 9-nek két személlyel húzni 200-al. nem kedvelem azt a típusú emberkét aki a 9-es kulcsát szorongatva ábrándozik más motorról és ez igaz itt a fórumról is emberekre is és még valami : ki sem használta a 9-es max tudását de már más márkán agyal. iga kispara.
044 rendszám az kié volt?
holnap ha megyek kolegámért akkor el ugrok majd és be dobom nekik a cuccot egy és fél kettő között megyek majd!
ha nincsenek otthon akkor majd be rakom a kerítésen !
most forró fürdő és vacsora.
Nézz rá erre időnként,hátha ír valaki valami használhatót!
http://www.sportmotor.hu/motor...