Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azok a tükrök olyan mint ha csápjai lennének a dongódnak.
oszt mi volt a kihajtáskor?

állítólag van mikor valami buzi jel van kitéve és akkor van valami, én ennyit tudok. jól meg aszontam

hmm, egy 1000-es géppel 200-250 utazóban nem hinném hogy ki tudnának terelni meee mire észre venném akkor már vagy nyekk valakinek, vagy valaminek.
zrx 1100
De sukár csávó!
én ma is kerülgettem eggyet holnap meg ha jó az idő,lövök eggyet az autópéályán
Háááde milyen kawát hajt, hogy kell neki az kraft?
Egyre több új kamerát látok kint az autópályákon.
köbcentivel nincs gond me megy ez a kis szaros ha kell,igaz pörgetni kell rendesen tehát nem nyomatékból lódul el visz ez is oda ahova a nagyobb kollegálya,és nem azért kell 1000-res hogy a farkam méretét ibereljem amugy meg téleg a hasszáz se lehet ki motorolni,max az autópályán ott meg le lőnek a kovimuvik vagy simán ki terelnek mint minket a multkor
papa. én még a haccázas gép kimotorozásán sem vok túl. nekem nem zsibbad semmim csak a kis kacsóm viszket hogy hogyan tudnám még jobban kimotorozni a hassszázast.
neked most a motor méreteivel vagy a cöbcentijjjjjjével van gondod?
pedig én ki nőttem a hasszázast me zsibbad a lábam rajta iga szeki vagy azért mert előtte volt nagyobb?
találkoztam egy csákóval, ismerem régebbről, ő is kawát hajt, szal mondja hogy nem -e tudok 02-es 636-ost motorhibásan mert lenne egy blokkja és szeretne egy kis adrenalint vinni a túramotoros szabadidejébe.
Ilyenkor kérdezd meg, hogy mennyit ment vele a ringen...de nem km/h, hanem idő
Azokat szeretem még aki vesz egy 600-as sportgépet aztán pár hónap múlva eladja és vesz egy 1000-rest. Ami a legszebb hogy megkérdem miért adtad el. És a legszebb válasz amit mondhatnak az az hogy "Kinőttem a gépet"!Gratulálok neki.
Látszott is rajta hogy foglalkoznak vele.
a vas lábtartó konzolos 9-es viszont ott volt ! már vagy 3 éve rajta van egy fehér lengővilla sárvédő, és még nem jutott el odáig hogy színre fújassa
a labrador megkötve, az jobban örül egy nyitott vízcsapnak mint az üvegszálas cuccnak!
rendben köszönöm!
vissza felé már hideg volt rendesen!
vagy csak mi tekertünk, de akiket leelőztünk azok 100-as tempóval nyomták a hazautat. sok jó állapotú 9-es volt, most hogy szarér hugyér vehetők viszik is őket. talán ez az egy rendezvény az ahol több sport gépet látni mint csappert. talán még kunmadár az a hely ahol van sport gép, de már ott is túra gépeké a többség. a cimborám hátul a safety hungary bemutatóján áradozott az újabb hornetet látva hogy kéne neki egy ilyen túra izé de hazafelé jó lehetett a 9-nek két személlyel húzni 200-al. nem kedvelem azt a típusú emberkét aki a 9-es kulcsát szorongatva ábrándozik más motorról és ez igaz itt a fórumról is emberekre is és még valami : ki sem használta a 9-es max tudását de már más márkán agyal. iga kispara.
háá pedig!
044 rendszám az kié volt?
szeva szeki ! nem vittem ma az idomokat mert este nem mentem már vissza berekfűrdőre !

holnap ha megyek kolegámért akkor el ugrok majd és be dobom nekik a cuccot egy és fél kettő között megyek majd!

ha nincsenek otthon akkor majd be rakom a kerítésen !
te hol voltál?
Sziasztok ti gyalog voltatok Mberényben ? láttam 9-eseket de egyik sem volt ismerős
köszönöm. megizzadtam berényben, hüsi volt hazafelé
most forró fürdő és vacsora.
köszönöm ati.
Szeki!
Nézz rá erre időnként,hátha ír valaki valami használhatót!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Na én már itthon vagyok.