ott a beók kavarják a jelenlétit, egy hétre előre van terv, de beugranak egymás helyett sokszor, nem agitálnak ha befér akkor bevállalják, de másnak is ugyan úgy vállalni kell. a góré csak egy hétre lát előre, végül is neki mindegy csak valaki vigye a boltot.
Igen Szekikém,,csak nekik nem olyan főnökük van mint nekünk...
sajnos ezzel nem lehet beszélni ilyen esetekben...elfogyott a szabid?... kuss,,dolgozzál,,,csere bere csak haláleset,,vagy baleset,vagy komolyabb családi probléma esetén van....
az, 730 000 ft-ért látott már egy két dolgot, és minden ilyen hirdetett motor többségét csapperre cserélik.
lehet valami titok 300 km/h túl, hogy nem vágynak oda vissza, inkább csaaaaapper 80-90-el.
178 Lú, bazz hogy vinné az a 9 kasznit
de van ára is, sárnehéz a dög és zabál ahogy illik
ahogy írta nem csodálom hogy oda baszta magát, egy 9-el is elmezavarodottan lehet menni városban, hát még egy nehezen irányítható tankerrel lássuk be ámerika a hazája azoknak a gépeknek, itt csak mutogatni lehet őket. ültem rajta kényelmes és terjedelmes, szépen dorombol alattad az 1.2-es blokk,de se megvenn se fenntartani nem könnyű őket , 60 rugót betolni csak mer a neveden van egy olyan jármű - ha használod!
sajnos ezzel nem lehet beszélni ilyen esetekben...elfogyott a szabid?... kuss,,dolgozzál,,,csere bere csak haláleset,,vagy baleset,vagy komolyabb családi probléma esetén van....
egyébként a Zoli öcsém barátnőjét ugyan igy hívják...
Jelents beteget
nem kaptam szabit hétvégére..
lehet valami titok 300 km/h túl, hogy nem vágynak oda vissza, inkább csaaaaapper 80-90-el.
de van ára is, sárnehéz a dög és zabál ahogy illik
ahogy írta nem csodálom hogy oda baszta magát, egy 9-el is elmezavarodottan lehet menni városban, hát még egy nehezen irányítható tankerrel lássuk be ámerika a hazája azoknak a gépeknek, itt csak mutogatni lehet őket. ültem rajta kényelmes és terjedelmes, szépen dorombol alattad az 1.2-es blokk,de se megvenn se fenntartani nem könnyű őket , 60 rugót betolni csak mer a neveden van egy olyan jármű - ha használod!
bóóóóóóóóóóóóóóógyeszzzzzzzzzzzzzzzzz!