alpinestars kesztyűt vettem de kicsi lett a praclira, sajnos felvenni is nehéz, és szorít, pedig ilyet akartam.
7 pénzért elvihető M/9 méretű, ki van tágulva egy fél méretet, de akkor nekem XL méret kellene, sajna. aki kapja marja, minimális hibákkal rendelkezik, pályázni tökéletes.
a haver május 1 tiszafürednél a névtábla előtt 100m re telibe vert egy őzikét és a rövidebbet az épített motor és a haver húzta őzike:gixer 1-0. még gyógyulgat a csávó, a motor újra fog épülni pedig itt a szezon, motor nélkül meg nem akar menni a figheresek közé.
Egy 16 éves motornál, X tízezer kilométerrel a blokkjában,némi olajfogyasztás szerintem teljesen normális.
Tiltás körüli fordulatszámnál meg pláne!
Semmi sem marad örökre tökéletes.
Mondjátok meg nekem :D normális ha egy 97-es zx-9r tiltásnál füstöl egy kicsit? alapjába véve nem füstöl :) vagy ez minden motornál így van? :) vagy kopott lehet az olajlehúzó?
Én az előző kilencesemet Pécsről hoztam haza egy használt vágott slickkel,a srác azt mondta vége lesz,mire hazaérek vele!
Még vsgy 4000- ret ment utána!
7 pénzért elvihető M/9 méretű, ki van tágulva egy fél méretet, de akkor nekem XL méret kellene, sajna. aki kapja marja, minimális hibákkal rendelkezik, pályázni tökéletes.