jó a fa...t kicsi, pedig ilyet kerestem de L vagy XL a méretem.
a balos még csak csak feljön erőltetve, de a jobb csak 2 perc küszködés árán. újban 30-35 forint na épp pont nincs annyim és mivel próba nélkül kell láttattlanban megvenni így bukta a dolog.
csesza ne izgasd magad az enyémben 71000km van és ha húzom ,igaz 290 környékén ki nyom egy kis pamacsot. De szerintem mindegyik ezt csinálja nagy terhelés alatt. A lényeg felejsd el álló helyzetben a tiltást. Szeki jó a kesztyű
amint mondtam nem szoktam pörgetni üresben :) lelke van a motornak és tudom hogy nem szabad csak hajtott a kiváncsiság hogy mégis milyen hangja lehet tiltásnál :) jó persze néha megörülök azt meghúzom egy picit a gázt menet közben de azt meg bírnia kell mert ha nem bírja az régen rossz
Szekinek igaza van!
A B modelleket nem szabad tiltás közelébe forgatni mert pik-pak megadja magát a hengerfej . Vagy leesik egy szelep vagy gátas lesz aztán heroin áron vehetsz másik hengerfejet meg még amit visz magával.
Ha van egy jó B a tulajdonodban arra már vigyázni kell.
Mondom ezt én aki amint kész lett eladtam.
a balos még csak csak feljön erőltetve, de a jobb csak 2 perc küszködés árán. újban 30-35 forint na épp pont nincs annyim és mivel próba nélkül kell láttattlanban megvenni így bukta a dolog.
A B modelleket nem szabad tiltás közelébe forgatni mert pik-pak megadja magát a hengerfej . Vagy leesik egy szelep vagy gátas lesz aztán heroin áron vehetsz másik hengerfejet meg még amit visz magával.
Ha van egy jó B a tulajdonodban arra már vigyázni kell.
Mondom ezt én aki amint kész lett eladtam.