Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fejidomot mindenképp cserélek majd rajta mert ami most van rajta elég gyengusz fényt ad
nem úgy bukni Csak akkor ha felidomozod.Szerintem így is jó Nekem is volt fighter motorom.220 ig elültem rajta
nem itt ért le a lábtartód? volt vmi régebbi videó
ha a kuplung kallantyud is olyan mint a fék,akkor az érdekelne ha eledóóóóóó
bukni? az biztos. főleg hogy pár évig nem igen akarom eladni
pipi gazdag csóka ennyirE?
hát igaz.Jó motor a zx10 amit kinéztél de ha vissza akarod építeni akkor bukni fogsz sajnos.Azért jól gondold meg.
pipinek
nállam volt és van árram ellenben Nagykálló és Nyiregy környékén napokig semmi a barkács és tesco bótok jól kerestek....volt ahol 50-en álltak sorba agregátorért
de kinek van ennyi pénze egyben?
így meg kicsiben
hát igen.Ha vissza építed az alkatrész ára csak 250 körül mozog plusz festés. Azt 1.1-nél vagy
Lesz ebből még kilences
ez tényleg jó
be fogtok szarni
Na ez a fasza kép
az nem rossz Na de most már hozd el azt csinálj egy jó videót.Kíváncsiak vagyunk a hangjára
de ha vissza akarom építeni akkor mélyebbre kell majd nyúlni... idomok az 1 dolog. első lámpa ram air cuccok. azt ott van simán még egy százas
igazából ebayen találtam 50től egészen 120ezerig idomgarnitúrát. meg valami magyar oldal is volt ott is 110 körül volt
a körmöm azért rágom mert szeki mailjére várok a kép meg csak azért mert fasza
utána kérdeztél mennyi lenne a fel idomozás?
Mit rágod a körmöd ? vagy megveszed vagy nem és ennyi lényeg hogy bármit veszel az jól zenéljen