még nem próbáltam itt már ritka a 900RR. elméletileg cirka 10 ló a különbség, állítólag jól mennek, egy ismerős most adott el egy 95-öst 460 e ft-ért.
nem igen szoktam versenyezni, a 10-esek meg kikerülnek mint a pocsolyát.
amikor volt rá pénzem megvettem, ma már nem tudnám és nem is akarnám. inkább egy patkány z750 83-ból mint ha 40-60 e ft 10 -20 évig. egy ismerős 1.150 ből 5 év alatt vissza tolt a bank szerint 350 et, lett 5 év alatt 480 e ft kamatkülönbözete, és 2014 től lehet átváltani havi törlesztő+ kamatkülönbözet. jól figyelj a motor amit hiteleznek mire kifizetik a 3x kerül. az jó?
meg meg.igazából ha nem 600as lenne el sem adnám.SOHA nem volt még semmi baja a 3 év alatt. csak a kötelező olaj,folyadék cserék meg a többi kopó alkatrész.iszonyú jó vétel volt 440ezerért anno
ja néztem... nem szar. na majd kiderül hogy fogok állni anyagilag! Ma kivittem a kis hatost az m5re mondom utoljára megcsavarom a fülit... :D 250nél feljebb nem kúszott,de jól esett azért. kedden jöhet a festés és megy fel képesmotorra meg használtautóra!Majd az árat kell még kitalálni
Nem rossz vas! Havernak van egy K1200R meg egy K1300R .1200 volt nálam egy hétig. A kipörgésgátló nagyon bejött. Nem forgatja el a kereket csak tol csak tol! Viszont kicsit hosszúnak találtam. Mint egy gőzmozdony. Egyébként tökéletes. Kicsit többet kell szervízbe járni vele mert minden szart jelez a műszer. Túl van elektronikázva. Felesleges.Jaa és egy fasza Torx készletet szererzz be majd hozzá mert minden csavar ilyen fejű.
nem igen szoktam versenyezni, a 10-esek meg kikerülnek mint a pocsolyát.
Szlovákiában cimbikém 200km-re 14.5-öt tankolt,,,én 11,2 litert!
ugyanugy motoroztunk......
Csak azok a 16-os kerekek....
ha hitelre kellene motort vennem akkor SOHA nem lenne motorom.
Egy kis piros beütéssel nagyot mutat.