a sedu-ra hallgass ha el is akarod adni, eladáskor ha 500-ér kínálod akkor túlárazott a bicigli 2005 utánit vegyél ha trendi akarsz maradni, ja és injektoros legyen hogy tudj írogatni a Power Commander topicba, hogy tudod 150 lóra tuningolni az erejét. bármi kiegészítőt veszel reá azt tudd be úgy mintha odaállnál a wc kagylóhoz, beledobnád, és lehúznád. soha sem látod a beletett pénz- munkád- ellentételezését.
a szín vitáról csak annyit: mikor évekkel ezelőtt árultam a B-t, és fölhívtak az érdeklődők, csak annyit kérdeztek:-milyen a színe?
-válasz: kék
-érdeklődő: köszönöm nem érdekel csak zöld.
azóta is van egy eladó kék kawám
A színével ne törődj,maximum az eladásnál számít,de te nem eladni szeretnél ha nem venni.Ja a kék azért jobb vétel mert ahogy látom a háttérben van 2bicigli is,és majd nem biztos hogy +kímélt állapotba van.
Jó estét!A zöldet választanám a helyedbe tökös!Szerintem a másik felejtős!Meg hát ahogy az előttem szóló mondá!A zőőőd az zőőőd!A kawa zöldben az igazi!Azt a többlet zsét megérné!
Hellò szerintem Jò a vàlasztás, nekem règebbi t van nagyon sok örömöket okozott. Bàr volt gond is vele ennek ellenère nem bántam meg hogy megvettem.
Nagy, erős, jòl megy, 10-es skàlàn 8-as
a szín vitáról csak annyit: mikor évekkel ezelőtt árultam a B-t, és fölhívtak az érdeklődők, csak annyit kérdeztek:-milyen a színe?
-válasz: kék
-érdeklődő: köszönöm nem érdekel csak zöld.
azóta is van egy eladó kék kawám
elég rossz csere volt.
Nagy, erős, jòl megy, 10-es skàlàn 8-as
A kék nem gyári fényezéssel bír!
Na meg a zöld az zöld!
El kell menni megnézni és ha minden Ok, alkudni és fizetni!