asszem 575 ért vette, 17 000 km-rel, olasz vót, hát egybe van az tuti.
azt mondta hogy virgoncabb mint az xx, pedig vadi új xx-et vett szalonból, 2-3 éve, most eladó az xx, szerintem ez az, élvezi is a zx-et, horvátországban próbálgatják telente.
nekem kell egy olyan motor ami városi őrülködésre is jó! bár ahogy láttam az XX el azt lehet csinálni amit az ember csak akar!A Kawában azt szeretem hogy különleges ... legalábbis számomra.Ha valaki lát egy zöld motort egyből tudja hogy kawasaki.Mellesleg kawákból fut a legkevesebb az itthoni utakon és tetszik hogy nem egy tömegmotor mint pl a fehér-kék gsxr :PValahogy a 9es közelebb áll hozzam mint az XX ,de akkor is nagyon csábít ez a honda
a honda örök, 4:1-be dobbal sportos is, nagyon jó motor és elpusztíthatatlan, a hátulja viszont ocsmány. a karbisok kevesebbet esznek és eccerűbbek, ajánlhatom.
hát figyelj. én már gondolkoztam 1100XX-ben is árban nem sok különbség van a 9es és az XX között.Csak mivel sokat járok városban is lehet nem nekem való az XX.vagy a fasz se tudja egyszer kipróbálnék egy hondát is
hááát nem ajánlom az XX-et....
nekem volt......
azt mondta hogy virgoncabb mint az xx, pedig vadi új xx-et vett szalonból, 2-3 éve, most eladó az xx, szerintem ez az, élvezi is a zx-et, horvátországban próbálgatják telente.