A tekercselő számát nekem is el kell kérnem akkor Az meg,hogy mennyi kilométer van benne,csak egy szám!Lehet hogy ebben is 122ezer van,de most az óra csak 55-öt mutat!Az évjárata 98' és remélem nem lesz azért vele annyira sok problémám!
A többiek fejből tudják legalább a tekercselő számát, illetve azt a néhány eladó váltót
Remélem valami 94 körülit sikerült kifogni 122,000 km-rel a cbr fórumról.
Honda honda kicsit ronda nem lesz vele sose gondja jó a 900 rr sportos bár hosszú túrát nem vállalnék vele de azért gratula és sok balesetmentes km-ert
Sziasztok!Köszönöm a múltkori segítségeteket és tanácsaitokat!A végeredmény igaz nem egy ZX9-es lett,mert árban nem találtam megfelelő évjáratút és állapotút,de sokat segítettetek a keresésben és választásban!Ha összefutunk egy találkozón,természetesen jár a sör érte!
Hali srácok! Volna nekem 1 pár michelin pilot road 2ct használt gumim.
Első: közép 2-2,5 szélei 3-3,5
Hátsó: közép 4 szélei 4,5
20e a pár postázom is ha kell
Ha valakit érdekel akkor szoljon bátran.
Plussz még egy hasonló méretekkel rendelkező Michelin pilot power 2ct is van de annak a pontos méreteit nem tudom most de lemérem ha kell.
Ha egy deszka lenne az űlés helyén,nekem most az is kényelmes lenne,de pár hónap után lehet hogy más lesz a véleményem!
Remélem valami 94 körülit sikerült kifogni 122,000 km-rel a cbr fórumról.
Első: közép 2-2,5 szélei 3-3,5
Hátsó: közép 4 szélei 4,5
20e a pár postázom is ha kell
Ha valakit érdekel akkor szoljon bátran.
Plussz még egy hasonló méretekkel rendelkező Michelin pilot power 2ct is van de annak a pontos méreteit nem tudom most de lemérem ha kell.