Igen ahol elfexel. Polifóm vagy gumimatrac jó ha hozol, mert ágy csak korlátozott számban van azt azé 15-20 ottalvunk Velem se járnál jobban mint csimbivel én is tudok mormolni egy hektó szesz után Haverodat hozzad nyugodtan, ha bregivel összefutsz szólhatsz neki is.
Ugyanúgy mint tavaly a sört és a kaját én rendezem
Bort már azért sem írtam, mert minden évben vettem vagy 10 liter válogatott minőségű házibort, de a kutyának sem kellett azt rám rohadt az egész mert én se nagyon iszom. Bort szinte csak mixi iszik, de az se bor, hanem olyan rózsaszínű buzivíz
szerinted? legutobb mondom a havernak,lámpátol lámpáig hózzuk neki(zx7r )na én szóltam a vasnak,a haver meg nem,és a pirosnál megálva,fordulok balra és mondanám neki hogy le vagy maradva............erre mellém ált a motoros rendőr bólintottam és próbáltam olyan pofát vágni mintha minden rendbe lenne zöld,és tovább ment hazáig be álltam az etz-k mügé és csatogtam 70-nel
valami alkoholizálást kárognak itt a varjak igaz ez pipi ?
Én így mentem hozzátok néhány éve
vagy valahol kinőtt má a fűűű?
Ugyanúgy mint tavaly a sört és a kaját én rendezem
Bort már azért sem írtam, mert minden évben vettem vagy 10 liter válogatott minőségű házibort, de a kutyának sem kellett azt rám rohadt az egész mert én se nagyon iszom. Bort szinte csak mixi iszik, de az se bor, hanem olyan rózsaszínű buzivíz
motorostali nállam lesz kécskén