Látom mennek be sz új lapradiátorok Faternál cseréltettem az egész rendszerrel együtt tavaly, kokndenzációs kazán meg nagy mindenek Igen jó motort lehetett volna venni az árából
Persze, ha azt betolod a szobába attól még megfagysz...
nem vagyok kommunista felfogású, de az É.T.I. kazánt felülmúlni nehéz, huszon akárhány évig tette a dolgát mielőtt kivérzett.
ez a kazán fiatal darab volt és épp pont akkor állt meg mikor nem dolgoztak 2 hétig és pont abban a két hétben volt -10 alatt a hőmérséklet napokig. na ez megérdemli a vastelepet.
zx 9 ,,95" és egy
zx9 ,,98" Bontott maradék alkatrészei egyben elvihetők.
98 as blokk (generátordekli, generátok nélkül), karbival, elektronikával. Magyar papiros beépithető!
4 felni, h tárcsák, fékek, légszürőházak, plekó, kapcsolók, telók, telóbefogók, zárszettek, müszerfal,légbeömlők, lábtartók, és még rengeteg biszbasz. Sok minden nincs a képeken.
Belátom van némi hasonlóság, talán én szebben éneklem a kicsi legót
gyárilag ennyit ír,és ami benne van azok is hosszabbak,de nincsennek 289 mm!
meg az eleje is lejjebb van jóval!
Szóval ezért kerestem.
Köszi!
Persze, ha azt betolod a szobába attól még megfagysz...
ez a kazán fiatal darab volt és épp pont akkor állt meg mikor nem dolgoztak 2 hétig és pont abban a két hétben volt -10 alatt a hőmérséklet napokig. na ez megérdemli a vastelepet.
zx9 ,,98" Bontott maradék alkatrészei egyben elvihetők.
98 as blokk (generátordekli, generátok nélkül), karbival, elektronikával. Magyar papiros beépithető!
4 felni, h tárcsák, fékek, légszürőházak, plekó, kapcsolók, telók, telóbefogók, zárszettek, müszerfal,légbeömlők, lábtartók, és még rengeteg biszbasz. Sok minden nincs a képeken.
Egyben 120 ezer az ára!