Tudod az a poén amit leírtam hogy mi miatt kérem a részletfizetést, erre azt írták hogy nem látják biztosnak hogy tudom fizetni a részletet akkor fizessem egyben szóval a lényeg hogy lesz egy felebezés és utána jön a durvább hangvételű levél de az tuti hogy egybe nem látják a pénzt ,amúgy baszhatom mert írtam hogy munkanélkülin vagyok és kiskorú gyerekem van de ez nem számít lehet hogy a jövőhéttől Orsós Zozó leszek
Az összes cigányt be kéne sorozni és megtámadni Izraelt gyilkolnák le egymást ja és a drága politikusaink meg a bürokráciában dolgozókat is utánuk kéne küldeni, élükön a kedves viktorral
Helló zozo.
Semmi közöm hozzá de meg szeretnék veled veletek osztani egy igaz történetet.Az egyik ismerősöm vett egy lakást és mivel ennek van illetéke ezzel ő is megszívta.DE küldött egy olyan levelet hogy ő roma származású egyedül élő fiatalember így legyenek szívesek elnézni neki az illetékből X százezer forintot.Láss csodát a fele illetéket elengedték neki pedig fehérbőrű magyar gyerek de mivel sértené a személyiségi jogait így nem nézhetnek utánna a származásához.Én ez óta megfogadtam hogy bármit akarnak rólam lehúzni megy a levél hogy én is ROMA vagyok.
Bocsi de ezt meg kellett írnom
Sajnalom a hiteleseket!
Nem a jampizos fajtat! Az megerdemli!
Hanem aki rakenyszerult , becsuletesen melozik+ fuzeti es megis megszivatjak.
Vagy a bank ,vagy a melohelyen hasznaljak ki.
Semmi közöm hozzá de meg szeretnék veled veletek osztani egy igaz történetet.Az egyik ismerősöm vett egy lakást és mivel ennek van illetéke ezzel ő is megszívta.DE küldött egy olyan levelet hogy ő roma származású egyedül élő fiatalember így legyenek szívesek elnézni neki az illetékből X százezer forintot.Láss csodát a fele illetéket elengedték neki pedig fehérbőrű magyar gyerek de mivel sértené a személyiségi jogait így nem nézhetnek utánna a származásához.Én ez óta megfogadtam hogy bármit akarnak rólam lehúzni megy a levél hogy én is ROMA vagyok.
Bocsi de ezt meg kellett írnom
Nem a jampizos fajtat! Az megerdemli!
Hanem aki rakenyszerult , becsuletesen melozik+ fuzeti es megis megszivatjak.
Vagy a bank ,vagy a melohelyen hasznaljak ki.
Lesz uj hitel amit,nem 10 vagy 20 evig fizetsz hanem,eleted vegeig
Hanem hogy elvegyek