Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mostmá nagyobbra gyúrsz?
Vagy követed pipi példáját ,no motor
El!
Köszönöm!
Ezek túl szépek, nem tudok választani!
itt azért vannak jo dolgok jiminek
minnyá indulok, de dolgom volt és hétköznap 6-6-ig nem tudom intézni
eddig kétszer indítottam be a járművet ebben az évben, most ennyire futotta, nekem hobbi ,éhezni nem fogok a motorozásért pedig egy jó fogyókúra rám férne, van 30 kiló feleslegem. a csontjaimnak kellene zörögnie, fel vagyok fúvódva mint egy léggömb, és ha elkezdenék edzeni akkor még rosszabb lenne.
hol vagy?
nem mentél a nagy faluba?
nem szégyen hogy szoba motoros vok, de csak a lé hiányzik a motorozáshoz, motorka van.
na
csak nem szeki 9-esére botoltok?

én kamionnal nem mentem ennyit
pedig ez(volt) a munkám
idézem a nejemet,
rácuppantunk 1 fára,
komplett orrplasztikát kellet végrehajtani rajta
Mint minden rendes Kawasakié!

Jó napot az Úrnak!
Elkelt a jármű?!
Nincs sok zseton, de azért benzinre fussa. Csinálok képet az óraállásról a szobamotorosoknak.
Vagy 2 tankot még kijártam az XT-vel is.
Fúj ez ZŰŰŰŰŰD!
közötted és a cimborám között mély anyagi szakadék tátong, és ahogy 0 lett a beton háta már verte neki, a motor kiállítást és egy miskolci gój motoros találkán is túl még neki sem sikerált 3000-nél többet mennie, 7000 , szerintem tedd vissza az akkumulátor sarut, hátha elnézted az állást.
ez legyen a te biriglid
Nyugalom, már kinéztem egy kawát, jahama hátsó része van, szuzuki eleje, dukati ülései, aprilia kormány, és honda feliratai.
Ő, izé, amikor meglátta a gépet a tisztelt vevő, csak annyit mondott akkor ez kell, én mondtam, hogy nem is biztos, hogy eladó. Így hát felfelé alkudott.
Jó reggelt!

Azt a tempót a kerékpárommal is tudom tartani.
A kérdés csak, hogy tucc a követni?
szép napot kiskawások, ma meg holnap lessz valami motorkiállitás a millenárisban. ha nincs programotok, érdemes megnézni, nem gyenge épitett vasak lesznek, meg Hot-rod-ok is, nekem már volt szerencsém látni, holnap én is megnézem, ma sajna nem megy mert dolgozom.
Tavasszal 22,000-kilóméterrel hirdettem meg a motort, lassan 29 van benne hiba nélkül.
ébresztö süt a nap!
Jo reggelt trogerek!