Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Kawasaki ZX-9R
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kékvér
Vagy a macskákhoz.
kékvér
2.Jó reggelt.
1Fazon
Jo reggelt trogerek
pipifax
1-ső
Ti még tudtok aludni
Bár az is igaz, hogy lehet nem mindenkinél deres a tv hátúlja a hálószobába mint itt...
panyo
na csőőőőőőőőőőőő holnap találkozunk üdv a családnak keltsd fel öket hogy átadd az üdvözleteimet hellóóóóóóóóóó
jimy_L
Jóccakát!
jimy_L
panyo
hogy hogy ilyen hamar végeztél ? nagyon gyors voltál vagy csak felugrottál reggelizni?
jimy_L
panyo
A honlapjukon kitudod nézni a cikszámokat ugy könnyebb
jimy_L
Majszolok. Köszi!
panyo
Új autót építesz vagy mi a bárdinál tudok kedvezményesen vásárolni szoljál ha kell
jimy_L
Én is ott akarom megvenni a talján romboló fékbetéteit, de kell új tárcsa, és kerékcsapágy is, no meg fékcső.
panyo
Szia Szeki küldtem neked egy emailt egy fél éve ha lesz időd egyszer majd nézd meg köszi .
panyo
De genya bezzeg a BMW szót meg beveszi
panyo
A citromba csak ferrodolt vettem a ronásoknál de szerintem nagyon fasza ,ayami betéteket is rögtön tudták adni kemény 1600 volt a kettő
kawaszeki
jóccaka
jimy_L
BMP-t nem enged feltenni, csak JPG-t.
panyo
bakker nem konvertálta át majd holnap lefényképezem a kis köcsögöt vagy megyek felétek akkor megmutatom
panyo
erről a képről a 20 számu sajna pont lapjára állították igy nem sokat látni belőle
jimy_L
Iveco első fékbetét, a vas is kivan fizetve, nem csak a ferrodol.
jimy_L
Látnom kéne.
jimy_L
Nagy test, nagy
élvezet
.
panyo
laprugó sok biszom baszom füllel,de lehet hogy lelehetne egyszerűsíteni
jimy_L
Gyanítom lap rugó, valami képet tehetnél róla, vagy holnap hozd el, lehet tudok csinálni.
❮❮
❮
…
2756 / 5397
2755
2754
2753
2752
2751
2750
2749
2748
2747
…
❯
❯❯
Ti még tudtok aludni
Bár az is igaz, hogy lehet nem mindenkinél deres a tv hátúlja a hálószobába mint itt...