vedd le a komplett rendszert, felül is alul is szedd darabokra, alul előbb vedd ki a betéteket, tégy be egy 13-as villáskulcsot a betétek helyére és sűrített levegővel nyomd ki a dugattyúkat mind a 6-ot oldalanként és vedd ketté a nyerget, a dugattyúkat 2000 vízpapír+olajjal szabadíthatod meg a kosztol. hajrá.
neked az alsó fékmunkahengerekben a fékbetét anyaga/porja, az általános kosz, sár, rakódott fel a munkahenger dugattyúira ami nem engedi őket vissza alaphelyzetbe, így mindig hozzáér a betét a tárcsához ettől a vonatfékcsikorgásra emlékeztető hang, ha extrém a helyzet még a fékbetét anyaga is felmelegedhet, fel izzódhat a betét hordozó anyaga és még a fékhatás is gyengülhet.
Nehany napja hallom nyikorogni az elso feket. Eloszor a parkolohazban tunt fel, mivel ott visszavertek a falak a hangot. Most mar hallom az utcan is, de ha kicsit behuzom akkor abbahagyja - bar nem tunik veszesnek.
Mi lehet ez? Nem huzza vissza a fekpofakat?
Nem vagyok állatorvos, de én a szelephézaggal kezdeném. Gyanús, hogy nem zár a kip. szelep azokon a hengereken. Jellemzően a szívóknál szokott elfogyni a hézag, de így látatlanban nem az üa.keveréktől izzik a leömlő.
üdv! az ülés nem sérült, viszont a huzat a képen látható helyen hibás, 7 000 ft az ára, a hibátlan 10 000 ft, mivel nem hibátlan ezért annyi az ára+ a postás restanciája,
Magyarul szedjem szet es pucoljam ki minel elobb ha jol ertem.
neked az alsó fékmunkahengerekben a fékbetét anyaga/porja, az általános kosz, sár, rakódott fel a munkahenger dugattyúira ami nem engedi őket vissza alaphelyzetbe, így mindig hozzáér a betét a tárcsához ettől a vonatfékcsikorgásra emlékeztető hang, ha extrém a helyzet még a fékbetét anyaga is felmelegedhet, fel izzódhat a betét hordozó anyaga és még a fékhatás is gyengülhet.
JÖN VALAKI A KIÁLLÍTÁSRA.Márc.12én ?!
Nehany napja hallom nyikorogni az elso feket. Eloszor a parkolohazban tunt fel, mivel ott visszavertek a falak a hangot. Most mar hallom az utcan is, de ha kicsit behuzom akkor abbahagyja - bar nem tunik veszesnek.
Mi lehet ez? Nem huzza vissza a fekpofakat?
Aggodnom kellene?
Koszi a valaszt.
Udv:
Miklos
egy baratom kert meg hogy nezzek '98 (es utani) 9R-re vazvedot (gondolom carbont) - tudtok ti ilyenrol, lehet valahol kapni?
koszi
N.