van ottan ismerős kicsitől a nagyig de magyarázd már el nagy vonalakban miről lenne szó hogy tudok e segiteni mert érdekel a dolog
20 2378 420 most rám tudsz csörögni
okés, de mivel elég alacsony árat irtam egy forgalmis friss müszakis gépre igaz van vele munka de minden adott , ne halasztgasd mert ennyiért ráharaphat más is
ugy csinálsz mint ha nem ismernél minket
amugy csak az van hogy a nagyvárosi kulákok ótogatján a szeginy falusi parasztot me meg tehetik de találkozunk még
amugy a Kapucnyinak csak rá kéne szánni vagy 2napot a béjemwéjére montad hogy csepeg az olaja............én inkább vártam 2napot a gyári olajteknő tömitésre mert a 3000ft-os szét szakadt az utólsó csavar meghuzásánál
raktérvilágitás?aha oszt még a béjemwések a kulákok?miko az ivecosok vesznek 1 mazdát a be inditáshoz
na látod ezé nem viszem én szagemberhez inkább mókolok én vele és tudom hogy bele is kerül az áru és jól
égette már meg nekem is a kása a számat a jófajta szerelőkkel
nemsoká megyek pöstre oszt leszek én a féketek csak hogy nehogy valami bajotok legyen ruha,koszt ,kvártéj legyen
Ahhoz a bikázáshoz nem kell béjemvé, megteszi a mazda is.
Néha le kéne kapcsolni a raktérvilágítást.
A talján romboló (IVECO), most úgy fékez mint a Bogyesz a megyeri hídon.
Az előző szagember szétbarmolta berakáskor a karmantyúkat, csoda, hogy eddig bírta.
20 2378 420 most rám tudsz csörögni
http://www.youtube.com/watch?v...
Kivanom neked!
én maradok a jó öreg olajnál
ÜZLET!Személyes téma/valami lóvés,értelmes emberke kell!
amugy csak az van hogy a nagyvárosi kulákok ótogatján a szeginy falusi parasztot me meg tehetik de találkozunk még
má megint civakodtok hülyeségeken
na látod ezé nem viszem én szagemberhez inkább mókolok én vele és tudom hogy bele is kerül az áru és jól
égette már meg nekem is a kása a számat a jófajta szerelőkkel
nemsoká megyek pöstre oszt leszek én a féketek csak hogy nehogy valami bajotok legyen ruha,koszt ,kvártéj legyen
Néha le kéne kapcsolni a raktérvilágítást.
A talján romboló (IVECO), most úgy fékez mint a Bogyesz a megyeri hídon.
Az előző szagember szétbarmolta berakáskor a karmantyúkat, csoda, hogy eddig bírta.