2.dik. Jóreggelt. Kisorosziban szép napos idö van pont semmit nem lehet csinálni. A tó befagyva félig ugyhogy se horgászás se korcsoja, és még mocizni se lehet mert baszott hideg van.
az a turbós blokk szerintem hayabuzáé, a kuplung dekni és az olajnyomócső nincs a 9-en, a piros motor akkor lett lekapva mikor még egyben volt, a fekete váz meg akkor került rá mikor már mindegy volt neki.
te, ettől a fószertől vettem meg az üvegszálas idomgarnitúrát, ott az 55-ös rajtszám.
ki egy kerekezte a ....................bringának, 14:43-as áttétellel 4-ben gázra vette fel az elejét a dög, amikor én láttam már fekete volt a váza, és amikor megvettem az idomokat annak a stex-nek az árát ott azonnal elbulizták.
ez a cool a verda müsör lenne amit az Mtivi-tól csoreltak
1et nem értek ennek a vajda köpedéknek az irásából tudom ő karosszériás,és ez 1 meg rendezett müsör volt ami tök véletlenül őt találta meg és ingyen kapott mindent 1 tálca krémesért(kb 1000ft-amit hántorgat)akkor minek vergődik? há noooomáliss
Na hello,
Olvasgattam ezt a zsigulimós blogot, amíg csinálgatták. Már jó ideje nem frissült, néztem át most az rss-eket, látom, van új bejegyzés: http://zsigulimo.blog.hu/2011/...
Ebből mekkora balhé lesz!
Nem tudom, mi az a műsor, mert nem igen nézek tv-t, de a majkára még emlékszem...
hegeszteni nem kell csak lett benne egy 88-as tehát görgőzni kellene a közuttal meg mi faszt csináljak? mikor a szekér a garázsban van első fütóű nélkül
Nekem a szürke kipufogója pont eladáskor szakadt le emiatt. Köszönöm kawasaki
2 lehetőségem volt. Vagy megdrótozom (nem volt mivel) és hazajövök, vagy rátolok még 50,000-et a Z-re.
Józsán olcsón meghegesztik az ipartelepen, de a görgőzéskor nem fog vékonyan a ceruzája senkinek sem.
Jelentsd be a közútnak, hívj rendőrt, cirkuszoljál (mint mi) és kapsz 60-80,000Ft-ot. Abból fussa másik kerékre.
Kérdezzél, ha nem tudsz valamit!
az ijeneket kérdezd már mit szed?me kéne nekem is
ki egy kerekezte a ....................bringának, 14:43-as áttétellel 4-ben gázra vette fel az elejét a dög, amikor én láttam már fekete volt a váza, és amikor megvettem az idomokat annak a stex-nek az árát ott azonnal elbulizták.
itt csak ugy tünik mi nem vagyunk papucsok
1et nem értek ennek a vajda köpedéknek az irásából tudom ő karosszériás,és ez 1 meg rendezett müsör volt ami tök véletlenül őt találta meg és ingyen kapott mindent 1 tálca krémesért(kb 1000ft-amit hántorgat)akkor minek vergődik? há noooomáliss
Olvasgattam ezt a zsigulimós blogot, amíg csinálgatták. Már jó ideje nem frissült, néztem át most az rss-eket, látom, van új bejegyzés:
http://zsigulimo.blog.hu/2011/...
Ebből mekkora balhé lesz!
Nem tudom, mi az a műsor, mert nem igen nézek tv-t, de a majkára még emlékszem...
2 lehetőségem volt. Vagy megdrótozom (nem volt mivel) és hazajövök, vagy rátolok még 50,000-et a Z-re.
Jelentsd be a közútnak, hívj rendőrt, cirkuszoljál (mint mi) és kapsz 60-80,000Ft-ot. Abból fussa másik kerékre.
Kérdezzél, ha nem tudsz valamit!