Csimbikém klima és hütőgép szerelő leszek ha nagy leszek vizsga anyagot le kellett adni mely abból ált hogy ketté vágott réz csövet meg tágitani és ezüstel összeheggelni a végébe pedig 1 gyors kanyar
meg sugom hogy az eredeti szakmám heggelő............többek közt
Adjon az Isten!Elcserélném a kipufogómat valami kisebb átmérőjű csőre.Az enyémen egy karbon akra ovál van.Kb.:150mm magas és 100mm széles.Kb.: 120mm-l rövidítve van.Szőrén elcserélném valami rövid max 90-95mm külső átmérőjüre.rendes kör alakúra tartójával összekötőjével.Az enyémhez szintén adom az összekötő csövet és a tartóbilincset ami a lábtartónál tartja.Ha valakit érdekel ezen a számon utolér:+36-30/631-66-38.Házi barkács nem érdekel.
hú bakker, pedig mostanság sün mentes volt a város kivezetője. na majd ha kivirrad a tavasz, akkor jönnek elő fele mint a férgek a lyukból. ma itt is színezték a kipufogót a srácok lég rendesen.
olyan szerencsém volt hogy a városodból kifelé a bal oldalt razziáztak sámsonban meg volt a csomag és onnen csak az utotntartás volt a para
vizsgára be mentem át adtam fél litykó HP-t és alá irtam az 5-öst
nem hívtalak miután elmentél, de azért megkérdezem, nem volt gond a haza úton.
hja, és sikerült a vizsgád, olyan szép munkásszerkóban jöttél.
remélem nem hegesztetted össze vissza.
Remélem az abát elfőztétek a disznósajt kenőcsös lett a kolbász szalámi meg ehetetlenül erős bízok benne az abált szalonnát elfoghagymáztátok, és a zsír is odaégett ahogy kell... Remélem a színhúst meg beköpték a legyek...
Csupa jókívánság vagyok mi...
álu.az áluba,vás a vásba
de ha nem,hát nem
meg sugom hogy az eredeti szakmám heggelő............többek közt
vizsgára be mentem át adtam fél litykó HP-t és alá irtam az 5-öst
hja, és sikerült a vizsgád, olyan szép munkásszerkóban jöttél.
remélem nem hegesztetted össze vissza.
köszi a jó kivánságokat,de minden sikerült
Csupa jókívánság vagyok mi...
Szegény Jimbó jobb sorsot érdemelt...