még esetleg gyári hosszuságú rugó kell majd az elejébe,mert az egyik kb:2,a másik meg Kb:4.....azaz:NÉGY centivel rövidebb mint a gyári érték
be is van "ülve "az eleje.....Zozo látta a nyáron,mikor szimeringet cseréltem,hogy mennyivel lentebb van az eleje mint az övének
,nem sok........motor nyugovóra téve ,csak még az aksit kell kirántsam,meg benzinkijáratás,meg a szokásos procedura
az uj ruhát csak jövőre koszolom össze
oksi ,köszi,meg Jymikének is!Nem értem a telót,pedig mindíg be van kapcsolva .
Szerdán megyünk Pestre,majd szólok ennek a Jymi gyereknek hogy elugrok érte!
Köszi mégegyszer!
Na jó mutatsz sedu de fölösleges az az erőltetett búbánatos nézés Most tuti kaszálni fox a biztosítótól
Az majd meghozza a jókedved
Ne szerénykedj kérj legalább annyit, amiből még egy szintet lehet a házra húzni
Nyugodtan hivatkozhatsz arra , hogy megbomlott az elméd is az ütközéstől Aki a balzac pajzánját olvassa az ép elméjű nem lehet (Normális embernek elég itt bogyesz és fazi írásait kihámozgatni )Ha kell szívesen tanuskodok a bíráságon is, bár szerintem egy agyturkász szakértő levágja a diagnózist no perc alatt...
Arra gondoltam, hogy a nyomorékok találkozójára még elhívjuk eksönt is A bice-bóca még belefér a kategóriába...
Az evéssel nincs bajom, járni nehéz, 2 nap után már egyedül bicegek.
Bogyó tudom miből tanultál meg írni: Balzac, Pajzán hitóriák. Néhány napja ezt olvasgatom, és tisztára olyan a nyelvezete, mint amit te szoktál ide beírkálni. katt
be is van "ülve "az eleje.....Zozo látta a nyáron,mikor szimeringet cseréltem,hogy mennyivel lentebb van az eleje mint az övének