Jimy te magadról beszélsz te vén kocog nincs nekem semmi bajom csak 1 kis idegesség rendbe jönnek dolgaim és olyan nyugitt leszek mint te dugás közben is elfogok aludni
Bogyó..örülök neki ha van normális doki ..látod mondtam én neked bezabáltad a sok bogyót..és csak baj lett. ..most szed azt amit a doki mondott..és ha van vmi szólj..mondtam ..bemegyek veled és ott leszek ..ha kell vmi a főnöknek is szólok
Hát Bogyesz sajnálom, hogy vénségedre, így lebetegedtél.
Látod míg fiatal voltál jobban bírtad. Kitartás, pihenj sokat, relaxálj, jógázz, rendezd át a lakást a fingsui szerint, és csak óvatosan, a te korodban már minden izgalom árthat.
kerestem 1 magán orvost aki tök normálisan beszélt elmagyarázott mindent mert aki eddig kezelt nem mondott soha semmit csak a xanaxot verette befele velem meg hazsgatna felfelé elmonta a leletek alapján hogy magas a cukrom 7-es amit eddig senki sem monta,akkor a vesém ki van fingva a sok xanaxtól csinált EKG-t és ajánlotta a sziv terhelést ja és kiderült hogy hörgő gyuladásom van torokgyuladással amit eddig nem birtak meg állapitani irt ujfajta fiataloknak való gyógyszert és tök jól vgyok és 8hónap óta most érzem jól magam
na látod karmi ezárt utálom az orvosokat nővéreket mert ma is kibuktam anyum meg a szomszéd bevit a sürgőre szuró szivpanaszokkal és valami nagydarab vén köcsög elzavart hogy menjek beutalóért mondom neki te marha hát mindján megdöglök nem látod? hátatforditott és közölte hadjam békén na erre a szomszéd meg anyám jól ki osztotta erre felpattant a nővér is akit gondolom baszogat kész cirkusz én meg megfele döglök montam menjünk inen ha megdöglök legalább van tanu feljelenteni
sziasztok szép du-t Laci ..az a kép nem rossz a kompon Fazi..te meg a segges képet mutogatod ..itt mkinek sutyiba..pedig szóltam ne..mert rajta vagyok ..
NEM vagyok bogyó.jimy.!
Látod míg fiatal voltál jobban bírtad. Kitartás, pihenj sokat, relaxálj, jógázz, rendezd át a lakást a fingsui szerint, és csak óvatosan, a te korodban már minden izgalom árthat.
Nem mutogatom senkinek!
Az ASZT nem adom csak ugy ki a kezembol!