Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Riogatasnak ajanlanam a segges kepet
Azzal embert lehetne olni
hát az a kompos kép az ittas tsz elnökkel....
ne tudjátok meg,az asszonnyal könnyesre röhögtük magunkat rajta,ma már nem először!
bogyó,amit meg te irtál hozzá,az se semmi!
bolondok vagytok szerencsére!
az asszony ki akarja nyomtatni,és riogatni vele az embereket,főleg az anyját...
Jó ebédet, az étvágyhoz!
Most indulok, viszem vissza a benzin-etanol keveréket, amit attá.
mockos kulák miko jössz? adigra le engedem a gumit csak az a baj hogy neked is bajod eshet ugy hogy mégsem engedem le mert
érdekes........a 9363 nem félt ilyen dolgoktól de viszont én félek hogy nem soká ott leszek nállad mert annyira jó a rábeszélőkéd
Nem, akkor meg vettem 1,7 millájé.
és mi van ha elszálsz a 10-el.........enyim az ipari telep
Mert nincs rá jogosítványod, és csak természetben tudod rendezni az okozott kárt.
ha októberben van kedved eljönni Pipivel akkor mehecc vele bár te sem adtad ide a multkor a tiedet kocog
OK! És mikor próbálhatom ki!
tehát ha én kaptam hitelt akkor Zozót is eltudja rendezni a cimbora Zozo felveszi az összeget ő nem kap pénzt hanem a bank nekem fizet Zozoé a motor
ugylátom ti nem figyeltetek akko elmagyarázom én ismétlem én vettem fel 1 bizonyos összeget a házra hitelt de nem adnak Kp hanem vehetsz akár mit abban az értékben a bank kifizeti amit veszel és az tiszta viszont a ház a fedezet értem?na most ebből ugy lesz nekem KP ha eladom amit vettem és ami nem hiteles vágjátok?tehát fizetem a hitelt és ha eladom amit vettem van KP és annak a nevére irják a vasat akire akarom ennyi
Nah akkor a többit Zozo..val megbeszélem ha érdekli ... most elhúzok a kórházba
Bogyókám ..azóta válltozások vannak ..banyek.. te nem figyelsz?
ez baromi nagy hulyeség a gsxr az egyik az apám nevén volt a másik az anyámén és 1iknek sincs semilyen kategoria
nincs
de én nem hitelre vettem hanem KP-ra
Bogyókám alszol? van hitel a vason vagy nincs?fontos lenne...
Hitetl csak jogsival rendelkezőnek írják a nevére ... tehát te bukód ..mert most beszéltem a bnömel ..Zozo jogsija is kell a hitelnél ..
A János mellé még egy ember beférne, akkora az a sátor alap.
Mit írtam alul?
Gondolom nem a Te Nevedre kerülne.
Viszont csak olyan nevére írnak motort, akinek van rá jogosítványa.
Eszti ..tesoja ....Jimy..baszus a tietek a felső