Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
bogyó nem nézted amit tegnap belinkeltem?ott volt 2500 köbcentis is!
Napos jó reggelt szép napot mkinek
na mindenki meg van dögölve mivan itt én szedek csak infuziót
csá robesz lenne motor 70ezerért házhoz is hozzák némi üzemanyagért 1 Kállói bontós cimbi szoktam nálla benyát vinni csak az a baj hogy 2000-res nekem 2500-ke
2.-DiKK
1.Jó reggelt.
Jóccakát!
Hello Pipi!

Hát bakker akkor az a nap tényleg nem a tiéd volt... az ember mindig ilyen hülyékbe fut bele, aztán megy a szívás. Remélem legalább a pénzt megkapod az utolsó forintig. A ruhád cuccodat is vetesd fel szépen kárra, vigyél róla vmi drága számlát ha találsz, ha nem, nehogy a ,,leárazott" árakat mondd be a biztosítónak... számla nem fontos, anélkül is fizetnek ha igazat adnak neked...

Remélem nem lesz szükség erre a komoly műtétre. Bírd ki a gipszet, addig meg fogd a botod meg a söröd a másik kezedben

Ne hagyd magad, megfogod nyerni a témát ha valóban a nő volt a hibás, de gondolom igen, ha csak nem mentél 2 kilóval

Jobbulást pajti, remélem jövőre már vmi komoly géppel találkozunk
Ma este is voltam motorozni.... Nagyon jót tett a Bogyós buli... eddig 2-3 hetente hoztam ki, most pedig tegnap is , ma is, szombaton túrázni megyünk.... tök jó....:-)))
Jó estét... Már megint mindenki alszik? Bogyó.. kérdeztem ma neked a motort... keresik többen, reméljük valaki talál olcsón....
Hali!
Látom MOTORT szertnél venni!
Jó éjt mindenkinek!hónap ugyan itt!
Köszi mindenkinek!
Bogyó ..de hülye vagy ...az ugyan az teeeeeeeee Jó éjt
rágd át magadban neked mi a jó és ha nem jutsz dulőre szólj ismerek 1 tagot Jimy majd ő ellát tanácsokkal de igazad van télére felesleges két motor bár ha bele gondolsz occon nem is olyan rossz nem kér az enni na téleg jó éjt
szekka beszélj vele ..írj neki ..vissza olvas mki ..
nem cak kocog
Értem! Nem tudom árba mit gondol érte mert megvan a TL em is még.
És nem akarok a garázsomba télire 2 motort Ez a hirdetés azért tetszett meg mert "cserélne is az illető". Zozo ahogy olvasom inkább sok kp-ra vágyna mint TLre.
na megyek mert holnap megint nyaggatnak a H-ban meg már olyanokat irogattok hogy felgyorsul a pulzusom oszt ez a vacok ami rajtam van olyanokat fog mutatni hogy rögtön felvágnak na pááá jó éjt
Bogyó ..te falusi népi edény vagy velem
akkó duzzogjá!majd csak szólok egyszer!
na?szerinted?nem a tied?
én nem
puca ragacsot,mindzsó léve