látom jó az idő én meg ebbe a jogsi nélküliségbe bolondulok már bele haveromat meg fogták jogsi nélkül 2 hónap volt hátra hogy lejárjon az eltiltás ujból eltiltották 5évre ugyhogy inkább ki birom már valahogy januárig
visszamentem és szóltam hogy le esett visszarakták és adtak másikat ha megint le esne ma nem az a doki néni lesz tudod pottyantottam a zsebébe hogy tisztázzuk már a motoromat 10-ére vár U.H-rana akko elválik hogy vágnak,vagy dugnak
Bogyó..bármi van a gép észleli nyugi ..még ha te nem is.Ha leveszik
szólj nekik ..leeset a tappancs..hogy tudjanak róla..a vérnyomás gyógyszert ha most nem vetted be. Szólj a dokinak ..és kérdezz rá ..
Bogyó ..a xanaxot tedd le..a vérnyomás gyógyszert szedd úgy ahogy felírták 2x1/2 tbl A xanaxot meg csak akkor vedd be ha ..xarul vagy ..végső esetbe..az nálad már nem használ az csak egy beidegződés ..régóta szeded megszokta a szervezeted/sajnos/ha van vmi hívj.
de-de Lackó köszi de ezeket már mind néztem és hivtam el vannak szálva anyiért adnának 1 motort amenyiért veszek 1 másik autót még Romániában ajánlottak 1 bontót azt meg nézem ...........ha nem megveszem azta 20-as motort vagy 1 másik autót ezt meg betolom a vastelepre
450 az ára
szólj nekik ..leeset a tappancs..hogy tudjanak róla..a vérnyomás gyógyszert ha most nem vetted be. Szólj a dokinak ..és kérdezz rá ..