Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dikk
Üdv az Uraknak
az lehet na megyek lassan készülök
Bogyó..rossz helyen élsz...ha kint lennél egy tanyán a fene se foglalkozna veled sokat ismersz az a baj
figyelj!amint láttad én is jövök megyek csak ez 1 kis köcsög irigy tökkelütött falu és hamar felnyomnak
Bogyó....de bolond a gyerek ..te várj szépen ...Majd utána..mész kocsival..és mocival
látom jó az idő én meg ebbe a jogsi nélküliségbe bolondulok már bele haveromat meg fogták jogsi nélkül 2 hónap volt hátra hogy lejárjon az eltiltás ujból eltiltották 5évre ugyhogy inkább ki birom már valahogy januárig
Bogyó..olyan szépen süt a nap ..kellene mocizni lehet felhívom az egyik ismerőst nem megyünk el valamerre..nincs kedvem ma melózni itthon
oké szólok
Bogyó...az a soproni bontó nem rossz ..sok ott a kocsi
Bogyó..mondtam..ha tudod mit ajánlanak szólj..elmondom ..melyik milyen ..de nem szabad tökölni vele
zabál mint a disznó meg amugy sincs enyi erőm ugy hogy a szarból kell várat épitenem
visszamentem és szóltam hogy le esett visszarakták és adtak másikat ha megint le esne ma nem az a doki néni lesz tudod pottyantottam a zsebébe hogy tisztázzuk már a motoromat 10-ére vár U.H-rana akko elválik hogy vágnak,vagy dugnak
elado 735 i bnv kituno alapotban fris muszakival full full 220 loero metal barna krem szinu bor belsovel ...ehez mit szólsz?
450 az ára
Bogyó..bármi van a gép észleli nyugi ..még ha te nem is.Ha leveszik
szólj nekik ..leeset a tappancs..hogy tudjanak róla..a vérnyomás gyógyszert ha most nem vetted be. Szólj a dokinak ..és kérdezz rá ..
naaaaaaaaaaaaaaaaaa?
okééé Drnéni ma nem vettem még be semmit direkt hogy had mutasson a vacok ami rajtam van de nézd meg nem jön rám a nyehésség 1-re viszem vissza
Bogyó ..most találtam ..a neten tedd el a linket
uuuuuuuuuuuuu ez 1 kincses bánya csak messze van
Bogyó ..a xanaxot tedd le..a vérnyomás gyógyszert szedd úgy ahogy felírták 2x1/2 tbl A xanaxot meg csak akkor vedd be ha ..xarul vagy ..végső esetbe..az nálad már nem használ az csak egy beidegződés ..régóta szeded megszokta a szervezeted/sajnos/ha van vmi hívj.
Bogyó..ezt láttad már?link
szijjjjjjjja karmi azt elfelejtettem meg kérdeznihogy a xanit tegyem le és a beszarokot magába vagy mind kettüt
de-de Lackó köszi de ezeket már mind néztem és hivtam el vannak szálva anyiért adnának 1 motort amenyiért veszek 1 másik autót még Romániában ajánlottak 1 bontót azt meg nézem ...........ha nem megveszem azta 20-as motort vagy 1 másik autót ezt meg betolom a vastelepre
szia Lackó ...párod jobban van?