Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó ..eltévedtél ..hol a kép?
nah végre ..bogyó
ezt meg fogjik beszélni még az időpont is jó ha komolyan gondolod na itt a kábel tolom a képeket
ki is számoltam kb. 70-75 lityiből el tudnám vinni a többi a barátság ha neked ez így segítség
Ha október 4 után jó el tudom vinni a megfelelő gázolajé cserébe, de most sajna előbb nem megy sürü a program péntek- szombat, vasárnaptól meg nem vagyok...
hali
Eraskám látom új nickneved lett a "szerelmem" cimű fényképednél ki az a rosszarcú kopasz gyerek
Teve nem ideges az ilyenekért, hogy ilyen kutyaütökkel fotózkotsz
hát az enyimen huun láttál rozsdát? ez nem a totoja vagy maximum pörköltes lett a szemüreged arra gondoltam el hozhatnád adok olajat
Pipike szia
Bogyó..tudtam elkellet volna hoznom a fényképeződet ..én már rég leszedtem volna a képeket . és a gép is nálad lenne .P .
Ez a donor
Hát ennek jobb állapotú a kasznija mint a tiednek
Szerintem a tiéd a donor...
az orrotokat kéne meg a szemeteket neked meg a szádat
Bogyeszkám ez is valami?
Ez semmi Jimynek igaza vót kenjed befele egy kis pipamocsokkal azt dzsssííí
mi előtt a buli fotókat követelitek,előre közlöm hogy telefonnal csináltam kábel még mindig nincs mert nem találja a gazdálya
na és itt a donor Monoron
na igy lett a beteg
hát én is
hmm remélem lesz valami ..okosság ..és akkor rendbe raknak
kedden telefonáljak hogy meg van e ha igen megyek be érte és vigyem a dokinőmhöz 10-e meg a U.H. addig meg csak lesz valahogy
szia Bogyó ..mi van veled..van valami híred?..mennyi idő a kiértékelés nálatok? .
ne egyél már annyit mert olyan lessz a fejed mint 1 hidro glóbus oszt ugy jársz mint a Fehérgyarmati
Jimy..az nem csimbi ruhája..ö volt még ott! .