Mondjuk tavaly odafele pont egy motoroskolléga halála lassította az odautat Ő egy zx6-os tulajdonos volt akit egy yamahatesztnapon egy r1 nyergében ért utol a végzete bonyhád előtt gyors balosban
Béke poraira...
ezaz Pipi na majd én nyomom az iwiw--en a képeket ha meg kapod a motorárát akkor már csak 1050,000 kell ás viheted a tizest ugyis olyan jól tudtad pörgetni meg a táblát hajlongatni oszt berakod a Jimy ipari parkolójába
Szeva Edem A kezem nemigen javul, nem vették le a gipszet még két hétig rajta lesz, ha akkor sem nől össze a két csont közötti hézag, akkor újra műtenek a csípömből vesznek ki csontot és azt ültetik be, gondolom akkor megint gipsz egy hónapig
Már 8 hete rajtam van így is és olyan szaga van mint mikor beleizzad a zárt bőrcipőbe az ember lába...
Az ügyel nem sok fejlemény van már a kárszakértő megvizsgálta a motort, illetve a rendőrségi szakértő is aki majd megmondja a tutit...
De az még legaláb 2 hónap
Illetve ma felhívott az ellenfél ügyvédje és közölte, hogy énnekem honnan van engedélyem, hogy a balesetről készült fotókat felrakjam az iwiwre Mondom ember a rendszámot kitakartam azt rakok fel amit akarok az egyik klió ugyanolyan fos mit a másik rendszám hijján meg akárkié lehet Mondom, ha nem tetszik pereljen be állok elébe... Végül is azt mondta nincs vele gond csak akié az autó(fogorvosnő) azt mindig kérdezik, hogy mi történt, hogy történt pedig nem is ő vezetett hanem a férje(tehát zaklatják)
Mondom ember ebből ne legyen baja senkinek, ha ettől jobban érzitek magatokat akkor leveszem a fotókat, nem azért raktam fel, hogy bárkit is piszkáljanak ezmiatt... Egyébként ugyanazok a képek vannak fent mint az adatlapomon
Végül is azt kiderült, csak így akart szóbaelegyedni velem és tolmácsolta a kliense sajnálatát és bocsánatkérését. Meg elmondta, hogy hetekig nem aludt meg fogyott 15 kg-ót meg bla-bla
A lényegre is rátért, azt mondta, hogy ismerjem el a felelősséget 50 %ban akkor mindenkit kifizet a biztosító Mondom ember, ha én elismerném azt ami ráadásul nem is igaz a biztosító egyikünknek sem fizetne lófaszt se, mindenki nyelné a kárát Ja meg mondtam neki nem én hívattam rendőrségi szakértőt akinek a tiszteletdíja 100 ezer forintos nagyságrend azt is a vesztes fizeti, de én nem vagyok hajlandó
Szóval az a lényeg, hogy próbálják visszalapátolni a szart a lóba, mert ha nem variál az elején akkor ejtették volna a büncselekményt. Így az van ellene folyamatban Nem én akartam így Mondtam amíg én hozzáértő ügyvéddel nem konzultálok nem nyilatkozok semmiről. Nekem nem érdekem hogy őt ne fizesse ki a biztosító, ha van rá valamilyen mód, úgyhogy engem nem ér kár még segítek is neki A motor eurotax ára a baleset idjén 650 ezer ft volt Én ezt szeretném látni ha ez megvan a többi nem érdekel
Béke poraira...
Már 8 hete rajtam van így is és olyan szaga van mint mikor beleizzad a zárt bőrcipőbe az ember lába...
Az ügyel nem sok fejlemény van már a kárszakértő megvizsgálta a motort, illetve a rendőrségi szakértő is aki majd megmondja a tutit...
De az még legaláb 2 hónap
Illetve ma felhívott az ellenfél ügyvédje és közölte, hogy énnekem honnan van engedélyem, hogy a balesetről készült fotókat felrakjam az iwiwre
Mondom ember ebből ne legyen baja senkinek, ha ettől jobban érzitek magatokat akkor leveszem a fotókat, nem azért raktam fel, hogy bárkit is piszkáljanak ezmiatt...
Végül is azt kiderült, csak így akart szóbaelegyedni velem és tolmácsolta a kliense sajnálatát és bocsánatkérését. Meg elmondta, hogy hetekig nem aludt meg fogyott 15 kg-ót meg bla-bla
A lényegre is rátért, azt mondta, hogy ismerjem el a felelősséget 50 %ban akkor mindenkit kifizet a biztosító
Szóval az a lényeg, hogy próbálják visszalapátolni a szart a lóba, mert ha nem variál az elején akkor ejtették volna a büncselekményt. Így az van ellene folyamatban
csak nem sokat találok sajna.
joccaka
ez se rossz kinézetre