Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, de mikor neki állt sörrel öblögetni akkor már jártatta a lepénylesőjét.
És ma vettem egy autóbontó telepet, és béjemvéket fogok bontani és hülyére keresem magam a használt alkatrészekből.
Me hülye béjemvés mindig van.
igen kb 20másodpercig mig ette a Jimy mérgét
de rossz vagy ..pedig ..volt mikor nem dumált ..és nem benneteket ébresztet fel ..hanem engem ..tuti ezért örültetek nekem annyira ..mikor megjelentem
nembaj legalább nem tudod ha hilak és felveszed
a szájára
Hupsz, pont most töröltem ki a számod, a telefonomból.
Szevasz.
hé öcsém nincs mindenkinek egész iparitelepe amibe 4-en laknak(egész kerület) és kiváncsi lennék hogyha neked és Eszternek sem lenne jogsitok hogy vagánykodnák kocog és ahova lehetett elmentem és ne haragudj mát hogy apám temetése utén 2héttel nem mentem nálad de ha bejön a szezon kiváncsi leszek menyire fogsz hivni
Egy perc hét másodpercig, de sose tovább....................
2011 06 19. megyek keresek valami gyógyszert.
Én ezé megyek hátra felé, olyan mintha jönnék, pedig megyek.
Zoli ..akkor ne zsibbadjon ..maradjon ..állva 1hétig nah !
hátsó keréken nem látszik a rendszám papi
270-nél meg plááááne nem
szia kék ..
Remélem felteszik a másik kezedre, nehogy furcsa legyen nélküle.
Öregfiúk szedjetek vitamint vagy nyúltápot, az jó a gödhösségre... már nem bírjátok az ipart látom

Pipi javul már a kezed? Milyen fejlemények várhatóak az ügyben a mocival?

Előjött a suzuki vérem, mostanában szinte csak terepeztem De azért ma megröptettem egyet a csacsit. Múltkori szervíz után ebben a hűvös időben igen szedi a lábait
Ja és ha véletlen meghív, majd nyafogsz, hogy azabaj messze van, azabaj hideg van, azabaj nincs mivel, azabaj nincs miből, azabaj nincs kivel, azabaj azabaj azabaj......................
igaz hogy utállak Jimy de la a kalappal előtted és a Vader előtt azé nem vagy beteg mert kiszitam belőled...........nincs ezt mit tagadni
Kékvér jöttél volna panyolára
Itt még a lépfene is elkapott volna ahogy engem is
Na megfürödtem ugrok befelé az ágyba
holnap elméletileg a gipszet is leveszik, már nem bánnám, mert úgy bűzlik belülről, mint az oroszlán barlangja

Fazi remélem a memóriakártyám postára dobtad...
Asztán majd rólad szólnak a hírek, és veled lesz tele a sajtó.
kár hogy nem voltál mert itt mindenki mindenkivel én sem sajnáltam az asszonyt bedobni a közösbe mert barátaim és ugye nincs azon számláló és nem is kopik mikor lesz nállad buli.........
Igaz, basszus oda vissza esős időben mentem motorral, oszt tessék nekem nincs semmi bajom, mondjuk engem azasszony jól karbantart.
nah...göthös bagázs......
én ma du.pólóban ,melegítőben nyomtam a 270-et az elkerülőn,meg a városban a hátsókereket