hé öcsém nincs mindenkinek egész iparitelepe amibe 4-en laknak(egész kerület) és kiváncsi lennék hogyha neked és Eszternek sem lenne jogsitok hogy vagánykodnák kocog és ahova lehetett elmentem és ne haragudj mát hogy apám temetése utén 2héttel nem mentem nálad de ha bejön a szezon kiváncsi leszek menyire fogsz hivni
Öregfiúk szedjetek vitamint vagy nyúltápot, az jó a gödhösségre... már nem bírjátok az ipart látom
Pipi javul már a kezed? Milyen fejlemények várhatóak az ügyben a mocival?
Előjött a suzuki vérem, mostanában szinte csak terepeztem De azért ma megröptettem egyet a csacsit. Múltkori szervíz után ebben a hűvös időben igen szedi a lábait
Ja és ha véletlen meghív, majd nyafogsz, hogy azabaj messze van, azabaj hideg van, azabaj nincs mivel, azabaj nincs miből, azabaj nincs kivel, azabaj azabaj azabaj......................
Kékvér jöttél volna panyolára
Itt még a lépfene is elkapott volna ahogy engem is
Na megfürödtem ugrok befelé az ágyba
holnap elméletileg a gipszet is leveszik, már nem bánnám, mert úgy bűzlik belülről, mint az oroszlán barlangja
kár hogy nem voltál mert itt mindenki mindenkivel én sem sajnáltam az asszonyt bedobni a közösbe mert barátaim és ugye nincs azon számláló és nem is kopik mikor lesz nállad buli.........
Me hülye béjemvés mindig van.
270-nél meg plááááne nem
Pipi javul már a kezed? Milyen fejlemények várhatóak az ügyben a mocival?
Előjött a suzuki vérem, mostanában szinte csak terepeztem De azért ma megröptettem egyet a csacsit. Múltkori szervíz után ebben a hűvös időben igen szedi a lábait
Itt még a lépfene is elkapott volna ahogy engem is
Na megfürödtem ugrok befelé az ágyba
holnap elméletileg a gipszet is leveszik, már nem bánnám, mert úgy bűzlik belülről, mint az oroszlán barlangja
Fazi remélem a memóriakártyám postára dobtad...
én ma du.pólóban ,melegítőben nyomtam a 270-et az elkerülőn,meg a városban a hátsókereket