Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia bogyó!
essstire hit órára
Az jóóó
itt nem esett a tegnap sem még ma sem kellemes őszi idő van se nem meleg se nem hideg ide jó időt mond végülis a lényeg hogy ne essen de tuti nem fogunk atlétába lenni
jó reggelt
Fazi próbáltalak hivni de kivagy kapcsolva, vagy, nemtudod hogy kell bekapcsoni ,épp ezé instrukció(utbaigazítás)na a telefontt a kezedbe veszed (jobb bal nem számit) a telefon jobb tehát jobb oldalán, van egy piros gombb na ezt hosszan nyomd meg és várd az eredményt ha nem történik semmi valamit rosszul csináltál kezd előről
Barátod
SAM
sam12..este 20..kor az neked jó?
Akkor nem kicsit toltottel ra
Holnap reggel kiderul
Nem tudok irni, tegnap kicsit rá tőtötem a litkei gugolósból.Kemény anyag, kétszer mostam fogat, de még minddig érzem .
Csáko barátom na motor vagy kocsi?
Szevasz oreg!
Valahogy etesits hogy, mi vagy hogy és mi?
Jimmy fődim, indulok Komlóra, platót csináltatni , hiába no, jó kis város az, occccsó meghát mintt ismeretes a faszább csákányok innen számaznak, erről a környékről
hmm..elvagyok ..még ma estig döl el tudok-e menni vagy se..
Igen és te?
sam12...sajnos ez van szombatra ..jó idő lesz ..a linket nézd meg ..a 7.napost Jól vagy?
Tegnap este, mikor néztem én is, nagyon lehangoló volt
szia sem12 ..én ezt tudom kedd óta..de senki nem figyel .
link
Sziasztok!
Baszki Fazi, zuhogó esőt mondd holnapra sőt utána is de mindenképpen megyek vagy igy vagy ugy
jimy...szia
Jó reggelt!

Kedves Pipifax, rossz ehet az irigység.
így mozog az ágyad is szia bogyó jóreggelt
Jo reggelt Trogerek
Jimykém 1,5 óra Hát az érdekes Veled tudnám pedig tartani a lépést mert 160 a vége a csühögőnek Nekem akkor is dupla annyi idő kell, hogy odaérjek mint 1,5 óra...