Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézmá ez megsertésedett
Mondjuk holnapra majd ki heveri...
Pedig még most kezdtem volna belemelegedni itt az írkálásba.
Egész nap melózom, alig várom, hogy ideülhessek basztatni másokat, erre le lép mindenki, meg a bogyesz is húzza az orrát... Nahát mik vannak
akkó ellépek én is szasztok...
jimy..élvezd ki ..hogy szívhatod a vérem
te tudod a leg jobban hogy van az a motor és te is baszogacc na hires kavaszakisok itt van a pöcs márkátok amiből minuszosan lehet kiszálni vagy sehogy ennyit érnek
Pedig csak szeretetbű, me azé szeressük ám.
Ja, ha előre olyan okos lennél, mint az asszony utólag.............
nah ..ti jól tudjátok egymást szurkálni azt a mindenit ,
nem Jimy bazmeg szerinted igy ismersz hogy kamuznék nektek?............minek azza nagyobb lennék a szemetekben?szerintem em nem vagyok puja hogy vagánykodjak sőt be fogok szopni hogy rajtam marad és az is tuti hogy nem tudom annyiért eladni ami benne van és áll a buli ithol ezerrel eme remek lépésem miatt
Ene mennyé mán még nem basztattunk eleget...
jimy..juj miket tudsz te?
basszon meg az ég pipi téged is a házam van beletéve abba a fasz kakazacsiba mert én 1 fosba nem nézem csak azért hogy visszakapd a lógásom na szevasztok
Jóvanna, azé me testüreg vizsgálat volt egész nap, még ne legyél frusztrált.
nem hivlak me nincs minek eladó aza szar oszt kész
Húú kapcsojjuki a telefont izibe...
A mit?
Melyik ódalon van a berúgókar?
be indit hatta
Beindultál?
Na, montam én.

Mingyá hív.
brrrr
igy van
ne boszincs fel Jimy szerinted a más motorját árulgatom te állat és szerinted mi a kurva anyámba van a pénzem mikor szeki volt lent már akkor át volt tolva oda és a srác előadta magát és érdekel hogy ér e annyit a motor szeki szerint szekit ugy vittem oda mint vevőt és ki is hangsujoztam hogy ha ne tán meg venné akkor mind1 kinek fizeti............nekem vagy a srácnak és szerinted mi a picsának vijok az asszonnyal hogy rajtam fog maradni a nem is vót hogy tudok bukni rajta...........hülye pöcs
Benzinnee.
kiváncsi lennék szekit mivel vette rá arra, hogy majd nekünk azt mondja, hogy vót?
Jimy..Nem..Pipifax- is csak óvatosan a szemem rajta van ám ..