Sedu! ne akarj korán reggel felbosszintani a két motor ég-és föld én hiszek a Szekinek ő át nézte a motort és patika állapotu ha leszedem az extrákat 1,5 a többit meg eltudom adni 200ért eredeti raptor feri által gyártott rendszer ért csak adnak 1kilót nem 5000ret ahogy te mondod ha nem kell ell meg marad legfejebb minden nap vijok majd az asszonnyal de felpattanok és elmegyek Jimyhez és már nem is hallom
Szevasztok!
Bogyó testvérem, én megyek mostt már 100% meg a fazi is, én motorral a fazi roncssal valami csoda ülést akar nekem mutogatni azt hiszi attól jobban megy a vas
hűűűűűűű ,de jó kis cirkusz volt itt az este ,mit cseszegetitek egymást?
Bogyó,te meg ne vegyé mindent komolyan,,,,leszarni,különben se mondják komolyan sztem .
Pipi!Te meg basszad meg!
Szarok én magasról a lagzis borítékra........ ,itt nem a pénzről van szó,mint egyes helyeken.
Különben is nem rámkenni az egész Bogyó féle buliszarakodást,asszem én jeleztem legelőször hogy nem tudok menni,azt is elég korán tettem,nem 1 héttel előtte
Oszt most lehet irogatni,pofázni,osztani az észt......
Mindenki olyant szeretne majd!
Csoda ülés mi, csoda hogy ülésnek hívják.
Bogyó testvérem, én megyek
Bogyó,te meg ne vegyé mindent komolyan,,,,leszarni,különben se mondják komolyan sztem
Pipi!Te meg basszad meg!
Szarok én magasról a lagzis borítékra........
Különben is nem rámkenni az egész Bogyó féle buliszarakodást,asszem én jeleztem legelőször hogy nem tudok menni,azt is elég korán tettem,nem 1 héttel előtte
Oszt most lehet irogatni,pofázni,osztani az észt......
Jó reggelt!