Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallottátok az uj törvényt(igaz nem motoros) azokat fogják adóztatni akinek nincs gyereke ugy hogy hajrá a dunna alá és ügyködni
szia Bogyó.. semmi baj ..bujtam az ágyba én is
ja téleg Sedu a multkor te montad hogy Böszörményből nem szabad motort venni akko most mi van
szija karmi bocsesz de szokott a netem ilyet csinállni goodnet
dehogy veszem komojan farkaska pont a két legnagyobb marhát meg szeretem is őket ha nem tuc jönni se baj te marac ki ajóból
Sedu! ne akarj korán reggel felbosszintani a két motor ég-és föld én hiszek a Szekinek ő át nézte a motort és patika állapotu ha leszedem az extrákat 1,5 a többit meg eltudom adni 200ért eredeti raptor feri által gyártott rendszer ért csak adnak 1kilót nem 5000ret ahogy te mondod ha nem kell ell meg marad legfejebb minden nap vijok majd az asszonnyal de felpattanok és elmegyek Jimyhez és már nem is hallom
jó reggelt köszi sam az ébresztőt
sam12..láttam az ülést..jimy..vitte Fazinak és egész jó de nekem a régivel is jó volt a magassága a vasnak ...
Köszi jól minnyá hivlak
Fődim itt áradozott nekem az ülésről luk kéne neki, az ülés elé a tankra
szia sam12..hogy vagy?
Szia!
Fazi a lehelleted nyomd a tankba (nitró+akohol) biztos siker, nem az üllés
szép jó reggelt...fiúk..látom most is elevenek vagytok .. csókos Fazi ..
Majd megtudjatok!
Mindenki olyant szeretne majd!
Hali Fődim!
Csoda ülés mi, csoda hogy ülésnek hívják.
A fékezés a GYÁVÁK menekülése.
Hogy szaradna le a faszod!
J
Mad akkor bele ul mas a csoda ulesembe!
Szevasztok!
Bogyó testvérem, én megyek mostt már 100% meg a fazi is, én motorral a fazi roncssal valami csoda ülést akar nekem mutogatni azt hiszi attól jobban megy a vas
hűűűűűűű ,de jó kis cirkusz volt itt az este ,mit cseszegetitek egymást?
Bogyó,te meg ne vegyé mindent komolyan,,,,leszarni,különben se mondják komolyan sztem .
Pipi!Te meg basszad meg!
Szarok én magasról a lagzis borítékra........ ,itt nem a pénzről van szó,mint egyes helyeken.
Különben is nem rámkenni az egész Bogyó féle buliszarakodást,asszem én jeleztem legelőször hogy nem tudok menni,azt is elég korán tettem,nem 1 héttel előtte
Oszt most lehet irogatni,pofázni,osztani az észt......
1,2MFt? Ennyiért ment el a böszörményi is. Évjárat szin, minden ugyanaz.
csö jimy mester, kérdésem megoldható lenne egy fékbetétgarnitura elöre nekem, ráér AZONNAL, mert nemvan fékem elöl
666.
Jó reggelt!