Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.Jó reggelt mindenkinek.
na utánna 1 cigi és mostmár téleg alszok
na ha mindenki aszik akko én megyek sexelni pááÁÁÁÁÁ
csak 1 hibám van Jimy hogy szeretlek
jó estét testüreg vizsgálat nélkül meg gyüttem
Jóccakát!
Akkó a lábgombád, szájpenészed, lépfenéd, aranyered, valami nyavalyád csak van.

Ja, és hozd el a zűdet, ki akarom próbálni, különben nem motorozok olyan messzire.
Mond aszt, hogy ide csődítetté húsz komoly érdeklődőt, és kiszeretnék próbálni.
Különben is a fingshui szerint, akkor indulok amikor akarok.
Na, Bogyesz most, hogy mindenki eltakarodott, beszélhetünk a fitymaszűkületedről.
Te testileg, és szellemileg visszamaradott egyén, én motorral megyek,
kb. másfél óra alatt oda érek.
jó éjt...mindenkinek ...
Mégy te is ebaszni valamit
na ténnleg megyek dögleni megfürödtem mostmár büdös sem vagyok legalábbis annyira... legalábbis szerintem...
lehet hogy mondasz valamit na majd holnap mebeszéjük mentem aludni mert reggel meló
Tudni meg nem nehéz az utat
debrecenig ki van táblázva, a hülye is eltalál(tehát talán te is )
debrecentől meg azt kell figyelni, hogy mentől sűrűbben lácc az út szélin romát annál közelebb vagy a célhoz.
és ha már mindenki roma NA AKKOR ÉRKEZTÉL MEG
jó éjt aki megy ...
Akkó minek akarsz két autóval gyünni
Vagy százalékot kapsz bogyesztól vagy most neked nem jobb megsporólni30 40 liter üzemanyagot lángész...
nem kell el vinni csak szolnoktol gyerünk együtt te úgyis tudod merre kell menni én is így terveztem péntek reggel indulás vasárnap meg haza jövetel de holnap fől hívlak ozt pontosítunk
Na elléptem, mert holnap ismét meló azt még valamennyire össze kéne készülni péntekre...

Asszem viszek egy fogót sörnyitó gyanánt Mást meg minek én egy váltás ruhába simán elvagyok 3 napig Valaki meg majd meg szán csak ad tán enni-inni...

Na léptem.,..
Mert az az üveghegyen is túl rohadt messze van ám...
Hú Jimy akkor nektek reggelivel készülök...
Kojot barátunknak meg: Írtam, hogy miattad lett elrakva a buli egy héttel, pedig mennyivel jobb lett volna a múlt" PÉNTEK "/idézőjelbe/ idióta Mi volt mult pénteken he?
Egésznapos özönvízszerű eső NEM? Még valszeg jót is tettél nekünk Na én erre próbáltam célozni...

Egyébként borítékot tényleg nem viszel a lagziba
Kínos lesz, hogy a kamerán nem leszel benne a borítékosztós sorba Másnap majd nagyon bánják, hogy neked még sütit is csomagoltak...
szia Jimy..köszi...
Jó estét!

Karmocska, mi pénteken délután indulunk, 15-17 óra között.
Máhogy vasárnap dél körül indulnánk visszAFELÉ

Mondtam én, hogy sz@r az a 9-es még hátsóvilágítás sincs rajta...

Még az enyémen is van...